Julia Roberts, însărcinată la 46 de ani? Imaginea care provoacă speculații

Actrița pare că este gravidă într-o fotografie realizată în fața casei socrilor săi. Căsătorită din 2002 cu Danny Moder, ea are acum trei copii.

Presa mondenă din Statele Unite și din Marea Britanie comentează o imagine surprinsă duminică, în care Julia Roberts pare să aibă burtică de gravidă. Deși era îmbrăcată casual, cu jeanși, cu o bluză bleumarin și o geacă gri, din piele, în fotografie se poate observa o umflătură în dreptul abdomenului. Potrivit Daily Mail, Julia Roberts se afla la Los Angeles, în fața casei socrilor ei.

Vedeta, care a renunțat la machiaj, purta ochelari de vedere și ținea o băutură în mâna dreaptă, ceea ce e favorizat unghiul din care se vedea abdomenul umflat.

Cu toate acestea, este foarte greu de spus dacă actrița în vârstă de 46 de ani așteaptă un copil. Probabil, în următoarele zile această enigmă va fi elucidată.



Dacă se va confirma că este însărcinată, Julia Roberts se va alătura altor vedete care au născut după ce au împlinit 40 de ani, precum Halle Berry, Uma Thurman, Mariah Carey și Madonna, notează Daily Mail.



Căsătorită din 2002 cu Danny Moder, Julia Roberts are trei copii, gemenii în vârstă de nouă ani Hazel și Phinnaeues, și un băiețel de șase ani, Henry.



Devenită celebră datorită filmului "Pretty Woman" (1990), în care a jucat alături de Richard Gere, actrița îşi continuă cariera cinematografică.

Ea lucrează în prezent la o peliculă ce va apărea la sfârşitul acestui an, relatează agenția Mediafax.

Starul de la Hollywood a apărut prima dată într-un film în anul 1987, când a interpretat rolul Babs în "Firehouse". Cu numai trei ani mai târziu, Julia Roberts devenea celebră în întreaga lume cu rolul Vivian Ward din "Pretty Woman". Cu un buget de numai 14 milioane de dolari, filmul a avut un succes enorm, obţinând încasări de 463.407.268 dolari. Pelicula i-a adus Juliei Roberts, pe lângă celebritate, şi Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal, după ce ea a mai primit distincția pentru un rol secundar, cel al lui Shelby Eatenton Latcherie din "Magnolii de oţel".



Filmul Erin Brockovich (2000) i-a adus cea mai importantă distincţie a carierei, Premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal.

Julia Roberts mai este cunoscută pentru apariţiile în filmele "Dosarul Pelican" (1993), "Notting Hill" (1999), "Ocean's Eleven" (2001), "Ocean's Twelve" (2004) sau "Eat Pray Love" ("Mănâncă, roagă-te, iubeşte", 2010).

În 2012, Julia Roberts a jucat în "Mirror Mirror", iar în prezent lucrează la un film ce va apărea pe 25 decembrie, "August: Osage County".



Foto: Hepta / Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Decembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod