Johnny Depp, pe scenă cu Hollywood Vampires, înainte de concertul din România

Johnny Depp
Actorul părea obosit înaintea concertului susţinut la Frankfurt, dar pe scenă a făcut spectacol


Depp a purtat duminică, la Frankfurt, un verton ecosez, pantaloni albastru închis, cizme negre şi o pălărie de tipul "băiat de brutar". Starul din "Piraţii din Caraibe" a mers lent şi gârbovit către autobuzul care-i poartă pe The Hollywood Vampires în turneu. Drumul până la Herborn a durat o oră, relatează Daily Mail, iar pe scenă, lângă Alice Cooper şi Joe Perry, de la Aerosmith, Johnny a afişat atitudinea încrezătoare care a cucerit milioane de fani, în lumea întreagă, de-a lungul timpului.

Între timp, soţia sa, Amber Heard a obţinut ordinul de restricţie împotriva actorului.

Actriţa şi avocata sa, Samantha Spector, s-au înfăţişat la Curtea Supremă din California, în Los Angeles vineri, deşi Johnny Depp nu era prezent.

Actorul, a cărui mamă Betty Sue Palmer a murit pe 20 mai, avea concert la Festivalul Rock in Rio Lisboa, în Portugalia, în timp ce soţia sa era la tribunal.

Johnny Depp, Alice Cooper şi Joe Perry au mai avut un concert luni, în Suedia, înainte de a cânta în Danemarca şi România.

Amber Heard şi Johnny Depp au anunţat că se despart pe 22 mai
, după doar 15 luni de mariaj, iar actriţa a depus actele pentru divorţ a doua zi, pe 23 mai.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 Mai 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod