Jessica Alves, femeia trans care a cheltuit 1 milion de dolari pe operații estetice

Jessica Alves, cunoscută anterior ca Rodrigo Alves sau "păpușa umană Ken", a suferit o serie extinsă de proceduri cosmetice pentru a-și modifica înfățișarea.

Cu numeroase operații la activ, printre care și procedura "cat-eye lifting", Alves a explorat o gamă largă de opțiuni. Cu toate acestea, după transformarea ei anevoioasă, ea și-a luat un angajament ferm de a suferi alte intervenții chirurgicale, îmbrățișându-și noul sine.

Jessica Alves s-a simțit mereu nesigură, așa că a decis să apeleze la chirurgia plastică


Jessica Alves, cunoscută inițial drept Rodrigo Alves și identificată ca bărbat la naștere, a dezvăluit că s-a simțit întreaga viață femeie.

Legătura ei cu păpușile Barbie a început în anii ei de formare, când bunicul ei i-a dăruit aceste jucării iconice. Pe măsură ce Alves a crescut, ea a experimentat sentimente de nesiguranță și îndoială în ceea ce privește aspectul ei.

În ținerețe, ea a luat decizia personală de a apela la chirurgia plastică pentru a-și schimba anumite părți ale corpului despre care a simțit că aveau nevoie de îmbunătățiri.

Până în 2018, a fost supranumită "păpușa umană Ken" și a cheltuit jumătate de milion pe proceduri cosmetice


Până la vârsta de 35 de ani, Alves a suferit numeroase proceduri cosmetice, a căror valoare a depășit 500.000 de dolari.

În tot acest timp, Alves încă s-a identificat drept Rodrigo și a fost recunoscută pentru asemănarea ei izbitoare cu emblematica păpușă "Ken".



Ea a investit sume substanțiale în diferite tratamente, inclusiv operații multiple la nas, proceduri de lifting și îmbunătățiri pentru a-și sculpta silueta.

În 2020, Alves a dezvăluit că este trans și a continuat operațiile de schimbare a sexului


În 2020, Jessica Alves a luat decizia de a-și dezvălui adevărata identitate de gen ca femeie, exprimându-și intenția de a urma o intervenție chirurgicală de schimbare a sexului.

Alves și-a împărtășit cu sinceritate călătoria ei personală, explicând că, în ciuda faptului că era cunoscută drept "Ken" în exterior, a simțit întotdeauna o legătură profundă cu Barbie în interiorul său.

Ea a dezvăluit că ani de zile a încercat să se conformeze așteptărilor societății prezentându-se ca un bărbat, apelând chiar la îmbunătățiri cosmetice, cum ar fi abdominoplastia (părtățelele de pe abdomen) și mușchi artificiali în brațe.

Cu toate acestea, Alves a recunoscut că s-a înșelat singură, deoarece identitatea ei autentică a rezonat cu feminitatea.



Odată cu redescoperirea sa, Alves a declarat că decizia de a-și alinia fizicul cu adevăratul sine a fost un pas esențial în atingerea armoniei între mintea și corpul său.

Până în prezent, Alves a cheltuit 1 milion de dolari pe operații estetice, dar promite că nu va mai ajunge la cuțit


După anunțul ei public despre faptul că este transgender, Alves a făcut modificări semnificative pentru a se transforma în femeie.

Aceste modificări au inclus îndepărtarea mușchilor abdominali pentru a obține o siluetă mai feminină, precum și îmbunătățiri ale buzelor și un rafinament al nasului.

Se raportează că până în 2023, Alves a investit un milion de dolari în proceduri cosmetice de-a lungul transformării sale.

După o călătorie transformatoare, Jessica Alves și-a exprimat satisfacția față de aspectul ei actual, declarând că "a terminat 100% cu operațiile plastice".



Ea emană încredere și fericire, afirmând: "Arăt și mă simt uimitor. Îmbrățișarea feminității îmi aduce bucurie și un sentiment de mândrie. Din copilărie, mi-am imaginat părul lung și o siluetă voluptuoasă, iar acum trăiesc ca femeia la care am aspirat mereu să fiu, împlinindu-mi visurile propriei mele reflecții."

 

Sursă: nowiveseeneverything
Foto: hepta/instagram

4 Iunie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod