Jennifer Lawrence, strălucitoare la premiera ultimului film "Jocurile Foamei"

Actriţa a dezvăluit că la filmări a trebuit să facă faţă farselor colegilor de platou. Unul dintre ei i-a dăruit o cutie plină cu greieri.

Jennifer Lawrence a fost în centrul atenţiei la evenimentul găzduit pe 17 noiembrie de Nokia Theatre din Los Angeles. Dar până să ajungă să culeagă din nou laurii gloriei pentru noua sa prestaţie, actriţa a fost nevoită să treacă prin multe peripeţii care i-au pus la încercare nu doar condiţia fizică, ci şi capacitatea de a înfrunta teama.

1,52miliarde de dolari este valoarea încasărilor la nivel mondial ale primelor două filme din seria
Ca şi cum scenele de acţiune din "The Hunger Games: Mockingjay - Part 1/Jocurile foamei: Revolta - Partea I" pe care le-a filmat nu erau suficiente, Jennifer a avut de îndurat şi farsele colegilor de distribuţie, scrie cotidianul britanic Daily Mail.


Cea mai mare sperietură de care a avut parte actriţa în vârstă de 24 de ani a fost pregătită de "diabolicul" Jeffrey Wright (48 de ani), cel care a interpretat rolul lui Beetee în celebra trilogie. "Am primit o cutie Tiffany umplută cu greieri!", a dezvăluit Jennifer pe covorul roşu, pentru emisiunea "Entertainment Tonight".

Dar şocul pe care l-a avut când a deschis cutia şi insectele au sărit afară n-a fost cea mai rea parte. "Au stat câteva luni în rulota mea, n-am reuşit să le dau afară", a povestit Jennifer.

Josh Hutcherson, un alt nume important din distribuţia trilogiei, a spus că farsa i s-a părut foarte amuzantă, deşi de această dată el n-a fost implicat.
"Ne place s-o tachinăm tot timpul, iar dacă putem să-i facem o farsă şi s-o chinuim puţin, e perfect", a mărturisit actorul în vârstă de 22 de ani.

În pofida "provocărilor" care i-au fost pregătite, Jennifer a reuşit "să supravieţuiască", iar atmosfera de hârjoneală colegială i-a prins bine. "Ne mai certăm unii cu alţii, ca să fim siguri că avem exprienţa conflictului", a spus, glumind, câştigătoarea Premiului Oscar.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Noiembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod