Jennifer Aniston adaugă colagen în cafea pentru a preveni ridurile. Chiar are efect?

Colagenul și cafeaua formează un duo minunat: “o linguriță de colagen, cu vârf, în cafea nu formează doar o pereche delicioasă, ci și una de compuși bioactivi unici,” explică nutriționistul Ashley Jordan Feira.
“Nu obtii doar peptidele de colagen, nutrientii care sustin colagenul, cum ar fi vitaminele C si E (presupunand ca sunt furnizate in formula ta de colagen) etc., ci si numerosi (se crede ca sunt sute!) fitonutrienti furnizati de planta de cafea in sine. Si daca nu este decofeinizata, atunci cofeina bioactiva nativa este prezenta pentru numeroasele sale beneficii nootropice si de energizare a mintii/corpului si concentrare.”

Unii oameni considera ca este mai usor sa respecte o rutina obisnuita de colagen, incorporand-o in cafeaua de dimineata.
Iar un bonus il reprezinta faptul ca, din punct de vedere pur experimental, o lingurita de colagen iti face cafeaua mult mai cremoasa.

In plus, inceperea unei rutine de colagen are o multime de beneficii pentru sanatatea intregului corp. Iata cateva dintre cele mai importante:

COLAGEN IN CAFEA

PIELE: peptidele de colagen hidrolizat pot favoriza o hidratare mai buna, ducand astfel la imbunatatirea calitatii pielii. Mai exact, cercetarile au aratat ca pudra de colagen poate sustine elasticitatea pielii si poate reduce liniile fine.
Un studiu clinic a constatat ca nivelul de umiditate la nivelul pielii al participantilor era de sapte ori mai mare decat al celor care nu au luat suplimente de colagen. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
18 August 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod