5 reguli stabilite de Justin și Hailey Bieber pentru o căsnicie fericită

Fiecare cuplu longeviv are propriile secrete care mențin relația vie, sănătoasă și fericită.
Justin si Hailey Bieber reprezinta unul dintre cele mai admirate si cele mai iubite cupluri celebre din lume. Cei doi se inteleg minunat si pare ca se potrivesc perfect. Relatia lor este cu adevarat speciala, inca de cand s-au casatorit in 2018, insa meritul succesului il au comunicarea, sustinerea reciproca si alte cateva reguli pe care ei le respecta.

Fiecare dintre ei a avut o cariera cu o crestere rapida, dar si experiente din care au tras o multime de invataturi. Astfel, in prezent, Justin si Hailey stiu cum sa mentina o relatie sanatoasa, care functioneaza de minune pentru ei.
Iata 5 reguli interesante pe care Justin si Hailey Bieber le respecta in relatia lor:

1.
Fara telefoane in pat, seara la culcare


Probabil ca aceasta regula, daca ar fi aplicata cu seriozitate, ar salva o multime de cupluri. Justin si Hailey isi lasa telefoanele departe atunci cand sunt doar ei doi, inainte de culcare. Atat timp cat nu este vorba despre ceva absolut urgent, ei nu incalca acest angajament important. Cei doi considera ca doar astfel se pot conecta emotional: in liniste, intre patru ochi, fara ecrane care sa ii distraga. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod