Janet Jackson, siluetă impecabilă și energie maximă la 52 de ani. Cântăreața a făcut show la gala Billboard

A fost primul său show televizat din ultimii 9 ani și prima prestație de când este mamă, însă Janet Jackson a demonstrat că își merită pe deplin premiul câștigat.
Cântăreața a primit trofeul special Icon la gala Billboard Music Awards 2018, care a avut loc pe 20 mai, în Las Vegas. Anterior, au fost distinse cu Icon Award personalităţi precum Neil Diamond, Stevie Wonder, Prince, Jennifer Lopez, Celine Dion şi Cher.

Bruno Mars a fost cel care i-a înmânat premiul, susținând că este prima femeie de culoare care primește prestigiosul Icon Award. ”Sunt profund recunoscătoare pentru acest premiu și sunt cu adevărat fericită că acest moment a venit.
Este un moment istoric, aș spune eu, când consider că în sfârșit femeile s-au făcut înțelese că nu mai doresc să fie controlate, manipulate sau abuzate. Sunt de partea femeilor și a bărbaților care au suferit din cauza discriminării”
, a spus artista după ce i-a fost înmânat premiul cel mare. 

Prestația ei din seara galei a fascinat pe toată lumea. La cei 52 de ani împliniți, Janet Jackson pare să nu mai îmbătrânească. Energia debordantă și costumele sale sexy care au consacrat-o au uimit pe toată lumea.
Hituri precum ”Nasty” și ”Throb” au ridicat publicul în picioare. 

Îmbrăcată într-un pulover auriu strălucitor, cizme peste genunchi și ciorapi plasa, artista a făcut o coregrafie impecabilă pe hituri precum ”Nasty” și ”Throb”, ridicând tot publicul în picioare. Ritmurile accelerate și coregrafia dificilă aratău de-a dreptul extenuante, însă nu și pentru energia artistei. 

Celebra cântăreață a reușit să slăbească peste 30 de kilograme după ce a născut primul ei copil, Eissa Al Mana, în ianuarie anul trecut.
A fost căsătorită cu omul de afaceri Wissam Al Mana din 2012, însă la trei luni după nașterea fiului lor, cei doi au decis să divorțeze.  Janet Jackson a mai avut două căsnicii, cu muzicienii James DeBarge, în perioada 1984 - 1985, şi cu Rene Elizondo, în perioada 1991 – 2000.

21 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod