De ce și-a invitat Prințul Harry fostele iubite la nunta cu Meghan Markle

La ceremonia prin care Prințul Harry și Meghan Markle și-au unit destinele, au participat 600 de persoane și milioane de oameni le-au fost alături prin intermediul transmisiilor live în întreaga lume.
Dar printre cei 600 de invitați prezenți la castelul Windsor s-au aflat și două persoane la care poate că nimeni nu se aștepta. Este vorba despre cele două foste iubite ale lui Harry: Chelsy Davy și Cressida Bonas.

Deși cei mai mulți oameni nu sunt tocmai încântați să-și invite foștii parteneri la propria nuntă, Harry se pare că face notă discordantă. 

Prințul Harry a încheiat în termeni buni relațiile pe care le-a avut atât cu Chelsy Davy, cât și cu Cressida Bonas, lucru demonstrat și de prezența celor două la nunta regală.

În vârstă de 33 de ani, Harry a avut o relație de câțiva ani cu Chelsy Davy, presărată cu despărțiri și împăcări, care s-a încheiat definitv în 2011.


Chelsy Davy


Cu Cressida Bonas a format un cuplu timp de doi ani și s-au despărțit în 2014. Ambele relații se pare că s-au încheiat pentru că tinerele implicate nu au suportat atenția primită și faptul că erau permanent în vizorul presei și al publicului.


Cressida Bonas


Nu doar că a încheiat relațiile în condiții amiabile, dar se pare că Harry face parte în continuare din aceleași cercuri sociale cu fostele sale iubite, potrivit people.com

Cressida Bonas este prietenă apropiată cu Prințesa Eugenie, verișoara lui Harry.
În 2015, la un an după despărțire, Harry a putut fi văzut în public la piesele de teatru în care juca fosta sa iubită.

În ceea ce o privește pe Chelsy Davy, aceasta a declarat în iunie 2016, cu puțin timp înainte ca Harry și Meghan să-și înceapă relația, că ea și Harry sunt prieteni apropiați și așa vor rămâne mereu.

"Cred că vom fi întotdeauna prieteni buni", a spus la acea vreme Chelsy pentru The Sunday Times.

Potrivit People, nu este tocmai o ciudățenie ca membrii Familiei Regale să-și invite foștii partneri la nunți.
Prințul William a invitat cinci dintre fostele sale iubite la nunta cu Kate Middleton din 2011, iar Prințul Charles a invitat două foste iubite la nunta cu Prințesa Diana - actuala sa soție, Camilla, Ducesa de Cornwall, și Lady Sarah McCorquodale, care era și sora miresei.

Foto: Hepta
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
21 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod