Jamie Oliver, depăşit de situaţie: Îi ajung 5 copii, dar soţia mai vrea!

Celebrul maestru bucătar britanic nu ar mai vrea copii, dar soţia lui e de altă părere


Pe de altă parte, Jools a dezvăluit în urmă cu câteva luni pentru Vogue că ar mai vrea un copil: "Niciodată nu voi trage linie. River are şase luni acum, avem probleme cu lipsa de somn. Dar este o bucurie atât de mare. Îmbătrânesc, dar aş face-o clar din nou dacă pot. Cred că Jamie e terminat, dar niciodată nu poţi să ştii!".

Maestrul bucătar britanic Jamie Oliver a început să gătească în localul părinţilor săi, "The Cricketers", din Clavering, Essex, la vârsta de opt ani şi foarte repede a făcut o pasiune pentru gătit, care nu l-a părăsit în perioada instruirii de la restaurantele Neal Street şi River Cafe.

În 2002, el a deschis restaurantul "Fifteen" în Londra şi fundaţia de caritate asociată, "The Fifteen Foundation", care continuă să instruiască persoane tinere dezavantajate pentru a deveni maeştri-bucătari.

În momentul de faţă, mai sunt încă trei restaurante "Fifteen" în lume, la Cornwall, Amsterdam şi Melbourne, ulterior Jamie deschizând şi un lanţ de restaurante centrale în Regatul Unit, care se numesc "Jamie's Italian".

Restaurantele lui Jamie Oliver s-au înmulţit în ultimii ani, pe măsură ce renumitul maestru bucătar s-a folosit de celebritatea sa pentru a promova campanii ce militează pentru o mai bună alimentaţie a elevilor în şcoli şi pentru angajarea tinerilor în industria alimentară, notează Mediafax.

În ultimii ani, Jamie Oliver a pledat pentru introducerea educaţiei alimentare ca materie de studiu în şcoli.
Recent, acesta a lansat un documentar care promovează un "război absolut" împotriva zahărului şi a îndulcitorilor artificiali, însă demersul său a fost criticat de unii dintre colegii săi de breaslă.

Jamie Oliver are o avere estimată la 180 de milioane de lire sterline.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Octombrie 2017
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • POP pe 11 Mai 2017, 22:21
    JAMIE OLIVER

    MAI VREA ,DAR CE ? TOT COPII?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod