Nico si Paula Seling - invitate speciale la concertul Unplugged al lui Aurelian Temisan!

Doua dintre cele mai bune voci feminine vor fi alaturi de juratul de la “Te cunosc de undeva” la concertul Unplugged de pe 26 Iunie pe care acesta il va sustine la Teatrul National din Bucuresti. Concertul Unplugged – de suflet pentru suflet – le da intalnire tuturor iubitorilor muzicii bune.
In urma succesului pe care l-a avut cu concertul Unplugged organizat pe  data de 20 martie la TNB, dar si al conceptului unic de show in peisajul muzicii din Romania, Aurelian Temisan revine cu forte noi si cu alte surprize. Invitatii speciali ai lui Temi sunt, ca si pe 20 martie, Gabriel Cotabita si Cornel Ilie de la Vunk, dar de data aceasta baietilor li se vor alatura si doua dintre cele mai bune voci feminine de la noi precum Paula Seling si Nico.
     
“Concertul Unplugged organizat pe 20 martie la TNB s-a bucurat de un real succes, astfel incat ne-am gandit sa refacem show-ul de zile mari tot la TNB, de aceasta data pe 26 Iunie, acolo unde ii astept pe toti iubitorii muzicii bune! Este un concert de suflet pentru suflet, asa cum usor usor am inceput sa-mi obisnuiesc ascultatorii.
Sunt bucuros sa constat ca asteptarea a meritat efortul, acest concept care se bucura de un culoar extrem de bun in peisajul concertelor din Romania prinde aripi! Invitatii mei de pe 26 Iunie sunt Gabriel Cotabita, Cornel Ilie (Vunk), dar si doua prietene noi, precum Paula Seling si Nico. Va astept cu drag sa ne fiti alaturi!”, a declarat Aurelian Temisan.
     
Aurelian Temisan este foarte fericit ca va avea alaturi doua dintre cele mai mari voci feminine din Romania. “Pe Paula Seling o cunosc mai putin decat pe Nico, am cantat impreuna in cateva colaborari si spectacole si chiar am cantat unul dupa celalalt la Cerbul de Aur in 2009, doua piese celebre, ea “I will always love you” si eu “I feel good”, cu orchestra.
Din punctul meu de vedere, Paula Seling este o artista desavarsita cu o foarte mare prestanta pe scena si cu foarte mare siguranta pe ceea ce canta. Am ales-o pentru ca si ea si Nico sunt manusa pe proiectul pe  care eu il fac! Iar pe  Nico o stiu de foarte multi ani, inca de pe vremea in care nu era cunoscuta la nivel national si in momentul in care am auzit-o prima ora la Ploiesti, eu pe vremea aceea fiind inca angajat al Teatrului “Toma Caragiu” din Ploiesti, am spus: “Fata asta trebuie sa aiba cariera, cel putin nationala, daca nu internationala intr-o zi, pentru ca are toate datele! Nu datorita mie Nico este artista de azi, dar am avut fler atunci cand am spus asta si am cantat de foarte multe ori cu Nico.
Ca si Paula Seling, Nico este o tipa la fel de sigura pe ea atunci cand urca pe scena si electrizeaza publicul de la primele note muzicale”, a incheiat Aurelian Temisan.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod