Jake Gyllenhaal, îndrăgostit până peste cap de Jennifer Aniston: „A fost o tortură să filmăm scenele de dragoste”

Actorul Jake Gyllenhaal a dezvăluit că era atât de îndrăgostit de Jennifer Aniston încât a fost o tortură pentru el să filmeze scenele de amor împreună cu actrița din „Friends”.
Cei doi actori au jucat împreună în anul 2002 în filmul „The Good Girl”, iar starul american a mărturisit că nu i-a fost deloc ușor, având în vedere că avea o pasiune pentru Jennifer.

Într-un interviu din cadul emisiunii „The Howard Stern Show”, Gyllenhaal a fost întrebat dacă i-a fost dificil să filmeze scene de dragoste cu o persoană de care era îndrăgostit în realitate.

„O, da, a fost o tortură. Dar în același timp nu era tortură. Era un amestec de stări”, a declarat starul.


Dar a adăugat că scenele de amor sunt „mecanice” și datorită acestui lucru a reușit să-și ascundă adevăratele sentimente față de Jennifer.

Citește și: Mila Kunis pune paie pe foc și spune că își spălă mai des câinii decât copiii


„Scenele de dragoste sunt ciudate, pentru că sunt 30, 50 de persoane care privesc. Asta nu mă încântă.
Este totul mecanic. Este ca un dans, trebuie să urmezi o coregrafie”, a adăugat actorul.

La sugestia lui Aniston, s-a folosit o pernă care a fost așezată între ei atunci când au filmat scenele de amor.

„Este o tehnică folosită în general atunci când doi actori sunt așezați orizontal. Cred că a fost sugestia lui Jennifer. A fost foarte amabilă să sugereze asta înainte să începem”, a mai declarat actorul.

Starul a mai fost întrebat dacă crede că va fi un tată și soț bun, având în vedere cariera sa în plină ascensiune.

„Este tot ce îmi doresc - să fiu un soț și un tată bun”, a răspuns Gyllenhaal.

„Acum că am împlinit în carieră multe lucruri cu care mă mândresc, pot să spun asta.
Nu știu dacă aș fi spus-o și înainte”, a adăugat actorul, care are o relație cu modelul francez Janne Cadieu, în vârstă de 25 de ani.



Jake a mai dezvăluit că a observat cum cariera surorii sale, Maggie, a devenit mai „profundă” datorită familiei sale. Maggie Gyllenhaal este căsătorită cu actorul Peter Sarsgaard, împreună cu care are două fiice - Ramona, de 15 ani, și Gloria Ray, de nouă ani.


„Cred că vine o vreme când munca ta devine mai superficială sau mai profundă”, a spus actorul.

Adunci când Howard Stern, gazda emsiuniunii, i-a prezis că se va căsători cu frumoasa franțuzoaică, actorul din Brokeback Mountain a răspuns „O iubesc foarte mult.
Este o persoană atât de bună. Doar atât voi spune despre acest subiect. Este o alegere pe care am făcut-o amândoi”.

Gyllenhaal și Cadieu și-au făcut apariția împreună pe covorul roșu la Festivalul de Film de la New York, la premiera noului film al lui Maggie, „The Lost Daughter” și au mai apărut împreună pe covorul roșu la Premiile Tony. Cei doi formează un cuplu din anul 2018.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
6 Octombrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod