Nu doar prețul: Trei factori de luat în considerare atunci când alegeți o nouă mașină de spălat rufe

Fără îndoială, unul dintre principalele criterii pe care le luăm în considerare atunci când ne înnoim mașina de spălat și uscătorul de rufe este prețul.
Cu toate acestea, nu trebuie să lăsați deoparte alte variabile care sunt la fel de importante sau mai importante în găsirea acelei mașini de spălat rufe cu care să „conviețuiți” ani buni de acum înainte. 

Pe o piață din ce în ce mai largă de alternative și oferte, luarea deciziei cu privire la produsul perfect pentru nevoile dvs. poate fi o durere de cap.

Totuși, puteți reduce din opțiuni și puteți scurta lista dacă țineți cont de câțiva factori esențiali atunci când vine vorba de o mașină de spălat rufe în 2021:

1. Verificați ce tehnologie de spălare are modelul pe care îl doriți:


Acest aspect este foarte important, pentru că ar trebui să te gândești la îngrijirea hainelor tale - în special la țesăturile mai delicate - și în același timp ca procesul de spălare și uscare să fie eficient pentru tine și pritenos cu mediul.

Una dintre aceste tehnologii disponibile este EcoBubble de la Samsung, care combină aer, apă și detergent pentru a crea bule de spumă care pătrund în fiecare fibră a țesăturii pentru spălare mai rapidă și curățare profundă. 

Acest sistem cu bule permite, de asemenea, țesăturilor delicate să rămână la fel de bune ca noi, deoarece ajută la reducerea uzurii fibrelor în timpul ciclului de spălare, protejând culoarea și textura.

EcoBubble funcționează și la temperaturi mai scăzute ale apei, ceea ce vă permite să reduceți consumul de energie și să aveți grijă de mediu. Cu atât mai important aspectul consumului, cu cât recent am văzut cu toții că prețurile la energie electrică au explodat. O mașină de spălat rufe cu consum redus de va aduce în timp importante economii la factura electrică, amortizându-și astfel o parte din investiția inițială.

2. Alegeți un brand care are asistență și servicii tehnice solide:


Potrivit unui studiu recent realizat de o companie de consultanță, tot mai mulți dintre consumatorii de tehnologie aleg pe baza unui brand în care au încredere sau pe care l-au încercat anterior. În acest sens, următoarea achiziție a unui uscător sau a unei mașini de spălat este o investiție importantă și pe care o vom folosi multă vreme, deci ar trebui să facem o alegere conștientă și informată. Chiar dacă vom avea cândva probleme de funcționare, un brand care asigură mentenanța și reparațiile, la nevoie, este de preferat unuia care, odată ce ți-a vândut produsul, nu mai este interesat de funcționarea acestuia. 

Pentru aceasta, ar trebui să luați în considerare un brand care oferă o garanție solidă, livrarea la domiciliu în momentul achiziției și, odată ce aveți produsul acasă, un sfat tehnic expert complet în modalitatea care vi se potrivește cel mai bine. 

Samsung, unul dintre cei mai mari producători de tehnologie, este un brand recunoscut în domeniul mașinilor de spălat și a uscătoarelor și compania coreeană a dezvoltat un sistem robust de servicii pentru clienți care include asistență pe site-ul samsung.com, chat, telefon și vizită personalizată. 

În plus, Samsung oferă garanție extinsă la multe dintre produsele sale și astfel ai certitudinea că produsul ales de tine va avea viață lungă și-ți va fi alături pentru multă vreme.

3. Alegeți o mașină de spălat inteligentă care vă „ține minte” obiceiurile


Astăzi există mai multe opțiuni pentru a vă controla mașina de spălat și uscătorul de pe smartphone. Samsung oferă aplicația SmartThings pentru aceasta, care propune chiar cicluri de spălare adecvate pentru fiecare tip de îmbrăcăminte, completată de controlul cu inteligență artificială integrată în mașina de spălat, care îți memorează obiceiurile de spălare de acasă și îți va sugera cu promptitudine cicluri și va oferi informații utile în în timp util, totul pentru a vă face experiența spălatului rufelor mai eficientă.   
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod