Jada Pinkett, splendoare la soare: Cum arată soţia lui Will Smith la 45 de ani

Jada Smith
Soţia lui Will Smith s-a relaxat la plajă în Hawaii, dar a făcut şi sport ca să se menţină în formă


Jada Pinkett şi Will Smith sunt căsătoriţi de 20 de ani şi au doi copii - actorul Jaden, în vârstă de 18 ani, şi Willow, în vârstă de 16 ani, care şi-a făcut debutul în muzică.

Cuplul a trecut cu bine peste momentele de cumpănă, când ajunseseră în pragul divorţului. În 2015, Jada a declarat în emisiunea lui Howard Stern despre căsnicia ei: "Trebuie să fii puternic...

e nevoie de timp şi e mult de lucru. Eu am încredere în Will, e un om integru. Are toată libertatea din lume... cât timp Will se poate privi în oglindă şi totul e ok, eu sunt bine."

Jada Pinkett Smith, în vârstă de 42 de ani, este actriţă, model, cântăreaţă şi compozitoare. A jucat în producţii importante, precum "Profesorul Trăsnit", "Ali", "Matrix - Revoluţii", "Matrix - Reîncărcat" şi franciza "Madagascar", dar şi în serialul "Gotham".

Will Smith, în vârstă de 45 de ani, a devenit celebru în anii 1980, atât ca rapper - sub numele The Fresh Prince -, cât şi ca actor, într-un popular serial de televiziune "Prinţul din Bel Air/ The Prince of Bel Air", notează Mediafax.

Printre rolurile sale cele mai cunoscute sunt cele din lungmetrajele "Bărbaţii în Negru/ Men in Black", "Ziua Independenţei/ Independence Day", "Ali", pentru care a fost nominalizat la premiile Oscar, "În căutarea fericirii/ The Pursuit of Happyness" şi "Şapte suflete/ Seven Pounds".


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod