Iubeste Romania! Edvin Marton a revenit!

Spuneti-ne cate ceva despre cariera dumneavoastra. Cate ceva despre oamenii cu care ati lucrat si cine va impresionat cel mai mult.


Munca mea este muzica si muzica este viata mea. Sunt foarte norocos ca traiesc din pasiunea pe care o am. Sunt foarte fericit sa impart  "planta mea speciala" cu alti oameni si sa le impartasesc secretele inimii mele. Stiu ca sunt la fel ca ei. Pe de alta parte, stiu ca sunt diferit de ei in alte privinte; am privilegiul sa ating si sa descopar sufletele multor oameni de nationalitati, culturi si credinte diferite. Fac tot ce-mi sta in putinta ca sa folosesc acest privilegiu in cel mai bun mod, sa-mi impartasesc sentimentele lor si, de asemenea, sa las oamenii sa se retraga in propria lor realitate atunci cand simt nevoia sa o faca.

Asa cum stiti, lucrez cu Evgeni.
Am lucrat cu Lou Bega. De asemenea, cu Dima Bilan. Toti trei (eu, el si Evgeni) am castigat Eurovisionul de anul acesta si acesta a fost cel mai frumos lucru. Am orchestra Monte Carlo, dansatori, patinatori, depinde de show-ul pe care trebuie sa-l realizez.

Ce pregatiti acum? Un nou album, un nou spectacol?


In acest moment, ma pregatesc pentru turneul pe care o sa-l fac in Romania la Cluj, Sibiu, Timisoara si Targul Mures, intre 17 si 22 septembrie.

Care este cel mai mare succes pe care l-ati avut pana acum?


Fiecare spectacol pe care-l fac este un succes pentru mine. Daca publicul imi iubeste muzica, acesta este cel mai mare succes pentru mine.

Care este publicul tinta, targetul dumneavoastra?


Oamenii care sunt indragostiti de muzica.

Care este stilul pe care il cantati dumneavoastra. L-ati putea descrie?


Stilul pe care merg eu se numeste cross-over. Este un amestec intre piesele clasice si sunetele moderne.

Muzica mea este unica, este un stil de care nu te saturi niciodata.

Parteneriatul pe care-l aveti cu Evgeni Plusenko este pe termn scurt, pregatiti alte proiectr

 Parteneriatul cu Evgeni Plusenko este unul foarte puternic, insa planuiesc o multime de alte proiecte intre timp.

Povestiti-ne care ceva despre familia dumneavoastra?


Am o sora care este incredibila. In acest moment ea canta alaturi de mine. Face parte din Monte Carlo Orchestra.

Ce va place sa faceti in timpul liber?


Imi place foarte mult sa alerg si, pentru acest lucru, obisnuiesc sa merg la Margitsziget (o insula minunata in centrul Budapestei). Iubesc apa, in special lacurile si plaja. Ador sporturile acvatice si natura in general. Atunci cand timpul imi permite imi place sa stau in natura.

De asemenea, imi place fotbalul (echipa de fotbal a Ungarie a fost celebra) si tenis. Uneori mai joc fotbal intr-o echipa formata de prieteni de-ai mei.

Atunci cand nu muncesc si oricum acest lucru se intampla foarte rar, imi place sa calatoresc. Sunt fan snooker, imi place sa fac scufundari si sa navighez. Deci, prefer tarile cu plaje, mari si oceane. De asemenea, iubesc animalele. Atunci cand am ocazia ma duc in savari.

Imi plac poeziile si citesc de foarte multe ori astfel de carti.

Ce alta muzica va place sa ascultati, in afara de cea pe care o cantati dumneavoastra?


Depinde de starea mea de spirit. Atunci cand conduc ascult upbeat, o muzica energica si care-mi da o stare de bine. Atunci cand sunt acasa, imi place sa ascult muzica romantica sau instrumentala.

Seara sau noapte, atunci cand sunt cu prietenii, ascultam muzica de club.

Daca nu ati fi fost muzician, ce alta meserie v-ati fi ales?


Nu m-am imaginat in alta postura, decat in aceea de muzician. Cred ca in fiecare viata, asta daca este adevarat ca sunt mai multe, am fost si voi fi muzician. Iubesc prea mult muzica, astfel incat nu as putea sa aleg altceva.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sachelarie cristian eduard pe 11 Sep 2008, 11:05
    regret

    pacat ca eu si sotia mea iubim atat de mult muzica (avem peste 650 de CD-uri }si nu putem participa la asemenea spectacole!Sant pensinat pe caz de boala,iar cuantumul pensiei nu ne ajunge pentru a asculta vocea minunata a Lisei Gerard, Sarah Brightman,Joe Cocker,Deep Purple sau chiar un concert la Ateneul Roman,abia renovat .Ehe.......

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod