Ioana si Cristi: "Craciun Fericit si La MUlti Ani!!!!"

Anul viitor se vor casatori, iar acesta este cel de-al treilea Craciun pe care il petrec impreuna.
Anul viitor se vor casatori, iar acesta este cel de-al treilea Craciun pe care il petrec impreuna. Anul acesta impodobesc doi brazi, petrec cu doua familii, iar ziua de 26 o sa-i prinda alaturi de cei mai buni prieteni. Ei sunt Ioana Oprea, prezentatoarea Jurnalului Public de la Romantica, si iubitul ei Cristi.

Unde petreceti Craciunul?


Ioana: Pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni, in Ajun mergem la parintii mei, iar de Craciun la parintii lui Cristi. Asa ca putem spune ca petrecem Craciunul in FAMILII!

Cristi: Cu prietenii a fost mai usor, pentru ca si ei isi doresc un Craciun in familie, am stabilit sa ne vedem cu totii pe 26!

Ce vreti sa va aduca Mosul?


Ioana: Iubesc atmosfera din ajun de Craciun si emotia cand descoperi cadoul, iar daca sugerezi dinainte ce iti doresti, strici totul.

Cristi: Ioana traieste mult mai intens sarbatorile de iarna si atunci sunt foarte atenta cand aleg cadoul. E deja al 3-lea Craciun pe care il petrecem impreuna si pana acum "Mosu'" nu a dat gres.

Ioana: Oricum cel mai frumos cadou ni l-am facut reciproc: o vacanta la Roma in prima saptamana din ianuarie! Pana atunci le tin companie telespectatorilor Jurnalului Public. Pe 31 le-am pregatit o editie speciala a Jurnalului.

Ce faceti de Revelion?


Cristi: Ne stangem cu prietenii intr-un bar pe care l-am inchiriat doar pentru noi.

Ioana: Suntem foarte norocosi pentru ca prietenii mei se inteleg foarte bine cu prietenii lui Cristi, asa ca va fi un revelion reusit!

Ce va doriti pentru anul 2009?


Ioana: Urmeaza un an foarte important pentru noi, pentru ca in 2009 ne casatorim si ne dorim tare mult sa incepem anul cu dreptul!

Cristi: Si bineinteles ne dorim ca familiile noastre sa fie bine, sa fim cu totii sanatosi!

Cum petreceati sarbatorile de iarna in copilarie?


Ioana: Cand eram mica aveam datoria morala sa impodobesc bradul cat mai frumos ca sa-l atrag pe Mosu. Nu stiu cum se facea ca nu-l prindeam niciodata cand punea cadourile, intotdeauna gaseam usa de la balcon deschisa semn ca tocmai plecase. Si cand intr-un final am avut ocazia sa-l cunosc la studiourile de la Buftea, acolo unde lucra mama, am fost atat de emotionata incat am spus toate poeziile si cantecele pe care le stiam, dar abia dupa ce m-a dat jos Mosu’ din brate.

Care sunt cele mai frumoase sarbatori pe care le-ati petrecut pana acum?


Ioana: Intotdeauana Craciunul are un farmec aparte in copilarie cand il astepti cuminte pe Mosu sa-ti aduca tot ce l-ai rugat. Acum sarbatorile de iarna incerc sa le traiesc la fel de intens si sa uit de probleme. De cand suntem impreuna Craciunul pentru noi mai are o semnificatie. Acum 3 ani de Craciun l-am adus pe Cristi pentru prima data acasa sa-l cunoasca parintii mei si i-a cucerit!

Cristi: De sarbatori incercam sa nu suparam pe nimeni si sa petrecem timp si cu toti cei dragi. In Ajun o sa mergem la parintii Ioanei, iar de Craciun mergem la ai mei. Iar pe 26 ne vedem cu prietenii!

23 Decembrie 2008
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod