Ioana si Cristi: "Craciun Fericit si La MUlti Ani!!!!"

Gatiti de sarbatori sau preferati sa cumparati totul deja preparat?


Ioana: Nici una, nici alta! Sunt o rasfatata in privinta asta! Si mama si mama lui Cristi sunt atat de bune gospodine si gatesc atat de bine, incat nu mai are rost sa gatesc si eu. Si asa se gateste mult prea mult de sarbatori.

Cristi: Noi avem grija insa sa nu le lipseasca nimic. Noua ne revine sarcina sa mergem la cumparaturi.

Care sunt felurile de mancare pe care le consumati cu placere in aceasta perioada. Care va plac cel mai mult?


Ioana: Craciunul nu are farmec fara miros de sarmale, cozonaci si brad in casa. Si, in general, nu scapam nici o mancare traditionala care se face de Craciun.

Cristi:  Bineinteles cu masura! Atfel parca isi pierd si gustul!!!

Ce inseamna pentru dumneavoastra impodobitul bradului si cand are loc acest "ritual"?


Ioana: De cand eram mica, in Ajunul Craciunului impodobesc bradul cu tata. Pentru noi e o adevarata arta impodobitul bradului. Fiecare glob are locul lui in armonie cu celalalte. E al trei-lea Craciun de cand mai avem un ajutor – Cristi. Iar sora mea este cea care da ok-ul final.

Cristi: Ioana a ales sa faca bradul rosu iar la parintii mei tot noi facem bradul, dar cu o zi inaintea Ajunului, ca sa impacam pe toata lumea si il facem argintiu.

Preferati sa cumparati cadourile separat - ca sa fie o surpriza pentru celalalt - sau mergeti impreuna la cumparaturi?


Ioana: Pentru familie cumparam cadourile impreuna si separat cadourile pentru noi. Imi place sa descopar sub brad cadoul, sa fie surpriza!

Cristi: Ioana traieste foarte intens sarbatorile de iarna si daca ei ii place cadoul sa fie surpriza, am grija sa tin cont de lucrul asta!

O vorba din popor spune ca este bine ca ora 00.00 sa-i prinda pe indragostiti imbratisati sub vasc. Dumneavoastra veti respecta aceasta traditie. Aveti si alte superstitii?


Ioana: Stiam ca daca te afli sub vasc trebuie sa te pupi, dar se pare ca nu stiam toata traditia. E frumoasa, daca tot am aflat de la voi o sa tinem cont de ea. Ce zici?

Cristi: Sigur ca da! Oricum noi superstitii nu prea avem. Ioana tine ca anul nou se ne prinda impreuna si cu bani in buzunar!

Ce le recomandati, fiecare dintre dumneavoastra, cititoarelor Eva pentru a avea sarbatori frumoase?


Ioana: As vrea sa nu fac nicio recomandare, pentru ca sunt convinsa ca fiecare face tot posibilul sa aiba sarbatori fericite. Insa ne dorim sa le facem o urare cititorilor dumneavoastra. Sa aveti un Craciun linistit, cald alaturi de cei dragi,

Cristi: iar in anul 2009 sa nu fiti foarte afectati de criza financiara si sa fiti sanatosi.

Ioana si Cristi: Craciun fericit si La multi ani!
23 Decembrie 2008
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod