Ilinca Vandici

Interviu exclusiv cu Ilinca Vandici: "Ţin cont de tendinţe, dar prefer să aleg doar ceea ce mi se potriveşte"

Vedeta ne-a răspuns la câteva întrebări şi am aflat cum va fi emisiunea "Bravo, ai stil!", care are premiera astăzi de la ora 17:00.

Ce poţi să ne spui despre emisiunea "Bravo, ai stil!"?


Spun cu toată modestia şi obiectivitatea: “Bravo, ai stil!” este unul dintre cele mai frumoase show-uri pe care le-am văzut în România până în acest moment! Cu atât mai mult sunt onorată să fac parte din acest spectacol care aduce telespectatorilor informaţii preţioase cu privire la stilul pe care ar trebui să îl adopte, ponturi despre cum să combine obiectele vestimentare şi culorile.

Pe lângă toate acestea, vom avea o competiţie foarte strânsă între cele 10 concurente în fiecare duminică, în seara de Gală, ne vom confrunta cu suspans şi cu emoţiile eliminării, pentru că de fiecare dată o concurentă sau poate mai multe vor părăsi competiţia. Deja am avut prima Gală şi vreau să va mărturisesc că s-a încheiat cu lacrimi şi suspine. Echipa este extrem de închegată şi de bine formată. Toţi cei care facem parte din acest proiect reuşim să ne completăm foarte frumos şi fluid. Inclusiv concurentele au reuşit să lege prietenii şi să îşi pună sufletul pe tavă, în ciuda unor disensiuni care există între ele.
Dar aşa este într-o competiţie, pentru că fiecare îşi doreşte să câştige premiul cel mare de 100.000 lei şi o posibilă carieră în televiziune, la Kanal D. „Bravo, ai stil!” este un alt mod de viaţă pentru noi şi sper să fie şi pentru cei de acasă, pe care îi îndemn să ne urmărească în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 17:00, dar şi duminică, de la 20:00, când sunt difuzate Galele.

Este important să spun că seara de Gală este un spectacol fabulos de fiecare dată, cu invitaţi speciali, cu invitaţi internaţionali şi cu multe surprize, atât pentru telespectatori cât şi pentru concurente. Aceste surprize le pot ajuta şi le pot aduce concurentelor un “plus” sau, dimpotrivă, le pot încurca foarte tare. Tot drumul competiţiei este presărat cu “capcane” pentru concurente. Nu vorbim doar despre modă şi fashion, vorbim despre stil, iar stilul înseamnă atitudine, caracter, voinţă, curaj şi, bineînţeles, ţinutele pe care fetele le poartă în fiecare zi.

Trebuie specificat că fetele care concurează nu sunt modele profesioniste, ci femei absolut normale – de la tinere cu vârstă de 19-20 ani, până la mame de 40 de ani.
Toate aspiră la titlul de “Cea mai stilată femeie din România”. Pentru a fi stilată nu trebuie să ai măsurile ideale 90-60-90 şi 1,80 m şi nici nu trebuie să fi făcut parte din lumea showbiz-ului. Este vorba doar despre stil, iar juriul acest lucru apreciază şi notează de fiecare dată.

 

Cum ţi se par juraţii şi concurentele?


Juraţii sunt foarte buni. Fiecare şi-a găsit locul extrem de bine în formatul acesta, fiecare are punctul lui de vedere foarte bine argumentat. Bineînţeles, show-ul este imprevizibil şi niciodată nu ştii la ce să te aştepţi. Iulia Albu este aşa cum o ştim – uşor acidă, tăioasă, dar având experienţa necesară în acest doemniu, are şi dreptul să fie astfel. Maurice este unul dintre cei mai buni fashion editori de la noi din ţară, lucrează la cea mai importantă revistă de modă din România, drept urmare şi el este un membru extrem de important. Maurice este un boem care iubeşte viaţa, filmul şi muzica.  Raluca Bădulescu, pe lângă faptul că este un om extraordinar, este prima persoană care a realizat rubrica de “Bine sau Prost îmbrăcat” din România, acum 10-12 ani.
De atunci şi până în momentul de faţă, indiferent de transformările prin care a trecut, Raluca şi-a păstrat stilul. Ea şi ceilalţi membrii ai juriului vor să descopere la concurentele noastre stilul – acel atuu care le caracterizează, le scot din banal şi le evidenţiază în faţa celorlalte.

Concurentele sunt foarte fcrumoase, preocupate de lumea modei şi m-au surprins extraordinar de plăcut încă de la prima ediţie. Sunt sigure pe ele, ştiu exact ce vor, ştiu foarte bine ce vorbesc, nefiind manechine profesioniste şi neavând nicio legătură cu domeniul modei. Ele defilează în fiecare zi în ţinutele proprii, aduse de acasă. Unele reuşesc să impresioneze, altele nu… Ce m-a surprins extrem de plăcut este faptul că au curaj şi încearcă, ies din carapacea lor şi din zona de confort cu care au fost obişnuite şi încearcă să vină cu ceva nou în fiecare ediţie.


Ce înseamnă pentru tine o ţinută impecabilă?


Pentru mine, o ţinută impecabilă este o ţinută care mă reprezintă, în care mă simt bine, o ţinută pe care o port eu şi îi ofer eleganţă, prestanţă şi frumuseţe prin atitudinea pe care o am, nicidecum o ţinută pompoasă care să mă “poarte” ea pe mine. O ţinută curată şi îngrijită, nu neapărat corectă – cu toate că dacă mă întrebi personal – eu, pe aleea asta a corectitudinii vestimentare m-am bazat şi m-am îndreptat în ultima vreme, pentru că decât să greşeşti este mai bine să fii corectă.
Sunt şi momente în care am reuşit şi eu să fiu curajoasă şi să fac imposibilul şi mi-a reuşit de cele mai multe ori – bineînţeles, cu echipe de stilişti în spate, cu oameni avizaţi care m-au ajutat, pentru că job-ul meu este acela de a prezenta emisiuni. Stiliştii îşi fac meseria lor, eu îmi fac meseria mea, make-up artiştii îşi fac meseria lor şi tot aşa. Cam asta înseamnă pentru mine o ţinută impecabilă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod