Împreună în SUA. Bianca şi Victor, o poveste de dragoste care nu e un show TV

14 Ianuarie 2016
Cei doi călătoresc departe la începutul acestui an, încercând să găsească fericirea pierdută din mariajul ratat şi, se poate spune, că parţial au regăsit-o, dar nu ştiu să se bucure.
Ea are 33 de ani, el 36. Amândoi sunt oameni maturi şi, după o nuntă urmată de-un divorţ de pomină, sunt din nou împreună.
Bianca Drăguşanu şi Victor Slav le transmit fanilor salutări din SUA, unde se află de la începutul acestui an. Cei doi au început să fie văzuţi ca un cuplu din toamna anului trecut. Şi, se pare, că de această dată, chiar se iubesc.
Relaţia dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav a fost şi este una complicată pentru că cei doi nu prea ştiu ce vor. Pentru multă vreme, vedete TV, ei au crezut că au întreaga lume la picioare. Dar lumea lor s-a schimbat. De la mediatizarea excesivă legată de nuntă şi până la tăcere a trecut ceva mai mult de un an. Astăzi, nici Bianca Drăguşanu şi nici Victor Slav nu mai sunt vedete la modă. Gusturile publicului s-au schimbat, iar telenovelele soft nu mai au prea mare căutare. Toată energia pentru acest tip de show a fost consumată de Oana Zăvoranu în interminabile scandaluri cu iubiţi reali sau închipuiţi şi cu răposata sa mamă.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Maria pe 14 Ian 2016, 09:58
    BIANCA DRAGUSANU

    Uitandu-ma la ea ,si apoi la acel dinozaur....prefer pe cel din urma!!!Plastificata....botuxata....ce -si mai modifica orare in 2016? URATA DE MAMA FOCULUI.....

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod