Imaginea Biancăi Drăguşanu, distrusă de relaţia cu fotbalistul Adrian Cristea

Bianca Drăguşanu a lucrat, mai bine de 10 ani, la imaginea ei, încercând să devină cea mai frumoasă vedetă din România, dar şi cea mai mediatizată femeie din ţară.

După ce a fost ajutată şi de Cătălin Botezatu pentru a apărea cât mai mult pe prima pagină a tabloidelor, dar şi în emisiunile de scandal, Bianca s-a refugiat în braţele fotbalistului Adrian Cristea, alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste. Când toată lumea se aştepta ca ei să se căsătorească, Bianca şi Adi au afirmat că s-au despărţit, după care vedeta a intrat într-o relaţie cu Victor Slav, care i-a devenit şi soţ.

Apropiaţii Biancăi şi ai lui Adrian Cristea spuneau, după despărţirea vedetelor, că ei încă se iubesc, însă nici Cristea, nici Bianca nu comentau aceste afirmaţii. Însă, după ce Bianca Drăguşanu a anunţat că se iubeşte cu Victor Slav, fotbalistul a început să apară în emisiunile televizate şi să afirme că toate cele spune de apropiaţii lor sunt adevărate şi că el încă o iubeşte pe Bianca. Mai mult de atât, el a spus că este sigur că şi Bianca îl iubeşte în continuare.

La începutul acestui an, la doar câteva luni după ce s-au căsătorit, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au anunţat că divorţează, deoarece diva a fost în vacanţă la Paris, alături de fostul ei iubit, nimeni altul decât Adrian Cristea. La acea vreme, Bianca spunea că a fost atrasă într-o capcană de Adrian Cristea, însă acum fotbalistul a ieşit la atac şi a făcut mai multe declaraţii care nu fac altceva decât să-i strice definitiv imaginea Biancăi Drăguşanu, imagine la care diva a lucrat foarte mult în ultimii ani.

Adrian Cristea a afirmat, în direct la Antena 1, că Bianca nu l-a iubit niciodată pe Victor şi că nunta lor a avut loc deoarece ei semnaseră un contract cu o televiziune, document în care scria clar că ei trebuie să se căsătorească.

„Bianca nu l-a iubit niciodată pe Victor. Vă spun adevărul despre relaţia mea cu Bianca. După ce Bianca s-a cuplat cu Victor, am luat legătura cu ea printr-un mesaj. Din ianuarie până în aprilie nu am mai vorbit. Eu nu am insistat cu nimic la Bianca. Am abordat-o cu gânduri bune. Dacă Bianca nu marşa, nu ajungeam aici. În parc ne-am văzut în mai-iunie. Spunea că îl iubeşte pe Victor, dar suna a doua zi. Îmi pare rău că nu a fost hotărâtă să ştie ce vrea. Nu a fost sinceră cu ea. Nu mi-a dat speranţe că se va întâlni cu mine, dar ştiam că ne vom mai întâlni“, a spus Adrian Cristea, la „Acces direct“.



Adrian Cristea a vorbit şi despre escapada lui cu Bianca la Paris, afirmând că au dormit împreună şi că diva i-a spus lui Victor Slav că ea îl iubeşte pe fotbalist. „Bianca şi Victor se certau mereu. Eu eram motivul principal, îi reproşa în orice discuţie diverse lucruri. Ea i-a recunoscut lui Victor că mă iubeşte pe mine. Nu ştiu ce reacţie a avut el. Ea a vrut să divorţeze de mai mult timp, dar el nu a acceptat divorţul pentru că-i strica imaginea. Am hotărât amândoi ca în aceste condiţii să facem o mică vacanţă împreună la Paris, după Revelion. Deşi ea spune că regretă că am fost la Paris, nu este aşa. Astfel de declaraţii ale ei m-au dezamăgit pe mine. Sunt mici minciunele, dar o înţeleg. Victor o suna, dar ea nu răspundea. Ea era cu mine în pat şi pe Facebook apăreau poze cu ea, Victor şi un copil“, a spus Adrian Cristea.

Fotbalistul a adăugat că el s-a ocupat de tot în perioada în care s-a aflat la Paris alături de Bianca, iar după ce s-au întors în ţară nu s-au mai văzut, deoarece el vrea o femeie stabilă, iar Bianca nu este aşa în acest moment.

„Noi am stabilit încă din decembrie să facem această mini-vacanţă. Vroiam să mergem la Praga de Revelion, dar nu s-a putut din cauza situaţiei aşa că am decis să plecăm pe data de 3. De Revelion am vorbit, bineînţeles. Am decis să mergem la Paris pentru că e aproape, e un oraş foarte frumos. Eu m-am ocupat de tot, cum era normal. Am plecat cu avioane diferite şi ne-am văzut la aeroport. Eram doar noi doi. M-a aştepta în afara aeroportului. Ne-am cazat, apoi seara am luat cina împreună, ne-am plimbat, am vorbit, ne-am simţit bine. Am stat trei nopţi, am avut timp că mergem şi la cumpărături. Era relaxată, era OK. Era stresata să nu o vadă cineva în oraş. Ieşea cu ochelari, cu o eşarfă pe cap. După ce ne-am întors de la Paris nu ne-am mai văzut. Ea a crezut că totu a fost orchestrat de mine. Am mai vorbit, dar nu ne-am văzut. I-am explicat că nu aveam de ce să-i înscenez aşa ceva. Cel mai rău îmi pare că din cauza tuturor lucrurilor care au apărut la TV au ajuns nici părinţii mei să nu mă creadă pe mine“, a afirmat Adrian Cristea.

Potrivit apropiaţilor Biancăi Drăguşanu, Adrian Cristea ar fi anunţat-o pe aceasta din timp că va merge la televiziuni şi va dezvălui tot ce s-a întâmplat între ei. „Părerea mea este că Adrian Cristea a vândut-o ieftin pe Bianca. Nu e normal să vină să povestească tot despre o femeie pe care pretinde că o iubeşte. Nu am cum să ştiu dacă Bianca a fost la Cristea acasă.
Pot să spuin doar că Bianca m-a luat de la aeroport zilele acestea şi a vorbit la telefon cu Cristea. A aflat că vine la TV. El râdea infantil. L-a întrebat dacă nu mai are bani de se duce să povestească la TV“
, a spus Vica Blochina.

Ziarul Libertatea a anunţat şi ce sumă a primit Cristea pentru a apărea la Antena 1. „Adrian Cristea a cerut 8.000 de euro să apară la Acces Direct și i s-a oferit. El a cerut 14.000 de euro ca să apară și seara la emisiunea 'Un show păcătos' dar nu i s-a oferit această sumă“, notează sursa citată.



Contactată de cei de la Kanal D pentru a vorbi despre declaraţiile lui Adrian Cristea, Bianca a afirmat că ea este rănită, în timp ce fotbalistul este satisfăcut. „Când am fost la voi mi-am asumat, nu v-am minţit şi nu am aruncat vina asupra cuiva. Nimeni nu ştie ce a fost în inima mea. Sunt dezamăgită de ce se întâmplă în jurul meu. Nu l-am provocat pe Adi. El trebuia să vorbească doar despre el, povestea asta mă depăşeşte întru totul. Un bărbat demn nu vine să-şi povestească iubirile la tv.  Am vorbit cu Victor, el ştie foarte bine adevărul, noi suntem puţin implicaţi în povestea asta şi fiecare are partea lui de adevăr. Victor este rănit, eu sunt un om rănit, Adi Cristea este satisfăcut“, a spus Bianca Drăguşanu.

Potrivit ziarului Click, Bianca Drăguşanu s-a plâns apropiaţilor că Adrian Cristea nu i-a distrus doar căsnicia, ci întreaga viaţă. Timp de aproximativ patru ani, cât au fost împreună, Adrian Cristea a vrut să-i arate Biancăi că el deţine controlul în relaţie şi a făcut-o pe aceasta să renunţe la mai multe contracte bănoase, din cauza faptului că era gelos.

Apropiaţii Biancăi spun că primul sacrificiu pe care aceasta l-a făcut a fost acela de a renunţa la postul de asistentă a lui Capatos la emisiunea „Un show păcătos“.

Ea a luat această decizie la insistenţele lui Adrian Cristea, care juca la Universitatea Cluj şi care îşi dorea ca iubita lui să locuiască alături de el.

Şi soarta emisiunii "Academia Biancăi", pe care roşcata urma să o prezinte la Antena Stars, a fost "jucată" tot de fotbalist, notează Click. Emisiunea a fost suspendată din cauza anunţatului divorţ dintre ea şi Victor Slav. Dacă ar fi fost gazda show-ului, Bianca ar fi încasat lunar 16.000 de euro.

19 Februarie 2014
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • licia pe 20 Feb 2014, 20:31
    BIANCA

    Dragusanu a lucrat la fizicul ei ,nu la imagine.A vrut sa traiasca in viata reala BURLACITA de pe sticla....Continuarea... dar nu i-a iesit primind oprobiul public.Bote nu o vrea,Cristea se distreaza copios pe seama ei.Singurul care a iubit-o si a vrut sa-si intemeieze o familie cu ea a fost Victor dar l-a dezamagit cu dezmatul ei.I-a creat probleme din cele mai urite.Bianca nu are suflet .

    0
    0

  • Stef pe 19 Feb 2014, 15:46
    Am citit doar titlul, care m-a distrat copios!

    Intr-adevar, cand a debarcat pe la TV din vestita Vale a Jiului,se vedea clar ca este o intelectuala rasata,o dama distinsa,cu multa clasa...pacat de aceasta imagine! Cine ar fi crezut ca,de fapt este o p...suta analfabeta, avand ca singura preocupare in neoronul ei sa exploateze cat mai mult tot ce avea ea mai bun-"fundul".

    2
    0

  • victo_53 pe 19 Feb 2014, 11:05
    expirata

    Ne-ati intoxicat cu aceasta fufa expirata,ce imagine are ea ca sa spuneti ca i-a stricat-o cineva?Imi este sila

    14
    0

  • Florina Pieptu pe 19 Feb 2014, 09:45
    Dar ce imagine a avut aceasta femeie, ca sa ii fie stricata?

    Imaginea ei a fost mereu a unei femei anorexice, frustrate, avide dupa popularitate, dar nu una intelectuala ci una de autoflagelare(de aceea si-a injectat corpul, s-a formolizat si mumificat din viata), imaginea ei a fost mereu una de fufa ieftina, care sa da in barci cu oricine doar, doar o mai apare vreun articol in vreun jeg de ziar. ce performante demne de aprecita, ce realizari sportive, intelectuale, olimpice, umane, profesionale, creative, are aceasta creatura, in afara de aceea ca arata ca o papusa Barbie expirata.

    17
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod