I-a dat un inel: Irinel Columbeanu se însoară cu iubita adolescentă?

Alexandra Hodiş, în vârstă de 18 ani, noua iubită a omului de afaceri, ar fi primit deja o bijuterie care anunță logodna lor.

Tânăra şi-a făcut apariţia la o prezentare de modă cu o bijuterie pe inelar, despre care unele voci spun că ar fi inelul de logodnă.

Irinel ar urma să se căsătorească cu Alexandra, o elevă în vârstă de 18 ani care seamănă izbitor cu fosta soţie, Monica Gabor, anunță site-ul curentul.ro, citat de Realitatea TV.

Fata, a cărei asemănare cu fosta soţie a milionarului i-a surprins pe toţi cunoscuţii lor, vine destul de des în vila de la Izvorani. Ea și-a adus şi câteva obiecte personale, inclusiv câteva rânduri de haine, chiar dacă nu locuieşte permanent acolo, relatează sursa citată.

Bruneta este deja o prezenţă obişnuită a casei pe care Monica a stăpânit-o cu mână de fier, timp de cinci ani, fosta soție a lui Columbeanu fiind acuzată de angajaţi că nu-i trata cu respect, poreclind-o "Scorpia de la Izvorani".

Irinel Columbeanu și Monica Gabor s-au cunoscut în iulie 2005. În ciuda diferenței de vârstă dintre ei, cei doi s-au căsătorit un an mai târziu, iar în ianuarie 2007 au devenit părinții unei fetițe, Irina.
În 17 iunie 2011, Judecătoria Buftea a luat act de poziţia exprimată de Monica şi Irinel Columbeanu privind despărţirea de comun acord, sentinţa fiind irevocabilă.

Monica a revenit la numele Gabor, avut înaintea căsătoriei.

Cei doi au purtat apoi o lungă bătălie juridică pentru custodia copilului. În iunie 2012, Tribunalul Bucureşti a decis ca Irina Columbeanu să rămână în custodia tatălui acesteia, iar Monica Gabor să-i ceară acordul fostului soț de fiecare dată când vrea să plece din ţară cu fetiţa. Instanţa a respins astfel contestaţia Monicăi Gabor în dosarul de divorţ, care viza şi încredinţarea fetiţei şi a admis în parte apelul făcut de Irinel Columbeanu.

Dacă se va căsători cu Irinel Columbeanu, Alexandra Hodiş va reuși mai degrabă o lovitură de imagine decât una financiară, întrucât după divorțul de Monica averea lui, estimată în 2008, de revista Forbes, la 120 de milioane de euro, aproape că nu mai există.

În ultimii ani, însă, Columbeanu a dat greș cu mai multe afaceri și a acumulat datorii importante la creditele bancare, fiind executat silit în mai multe rânduri pentru sumele neachitate. Numai anul trecut, omul de afaceri a pierdut 17 hectare de teren în comuna ilfoveană Ciolpani.




 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ioni pe 31 Ian 2014, 20:58
    oribil

    Doamne da asta nu se vede pe el?!? Ce are in cap? Sau crede ca doar la fetiscanele astea impresionabile poate sa aiba succes? Oricum jenibil. Mai bine s-ar concentra pe crearea de locuri de munca, sau spre facerea de bine, ca oricum noi tinerii avem prea putine sanse sa razbim in viata, prea putine firmele gen hartl, conti, care ofera locuri de munca tinerilor si fara experienta!

    1
    0

  • Felinne pe 28 Ian 2014, 08:24
    ..

    Sa iti fie rusine Irinel draga. Doresti sa compensezi varsta inaintata prin racolarea de pustoaice, crezand ca poate asa te simti si tu mai tanar? Faci mereu gafe bunicule. Nu inseamna ca daca ai bani,poti face ce vrei. Domnisoara aceasta cat sta cu tine? Pana cand il va intalni pe soferul familiei? Lasa copilele in pace sau du-o la o terapie daca are probleme cu tatal ei. Si daca vrei o mama pt Irina, alege pe cineva matur care doreste copii sau care are deja copii si are simt matern. Nu cred ca fetita asta va fi langa copilita ta prea mult, E cu gandul la bani,haine,cluburi,are inca de ales in viata,de croit un drum doar al ei. OOff, omul cand e tanar n-are minte, iar cand e batran o pierde de tot!

    9
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod