Hollywood: Top 10 rochii care au făcut senzaţie la Globurile de Aur 2013

Cea de-a 70-a ediţie a premiilor Globurile de Aur 2013, decernate de Asociaţia presei străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association, HFPA), a avut loc duminică noaptea la Los Angeles şi a fost prezentată de actriţele de comedie Tina Fey şi Amy Poehler. A fost o noapte plină de surprize pentru cei nominalizaţi. Ben Affleck a fost marele câştigător, cu două Globuri de Aur importante: pentru cel mai bun regizor şi cel mai bun film de dramă, Argo. Daniel Day-Lewis şi Jessica Chastain au câştigat premiile pentru cei mai buni actori, iar Les Miserables a primit cele mai multe Globuri de aur - trei, inclusiv pentru cel mai bun musical.

În fiecare an, Globurile de Aur aduc o noapte magică în lumea vedetelor hollywoodiene. Iată actriţele care au strălucit pe covorul roşu la Globurile de Aur 2013.

Sursă foto: Mediafax

1 din 11

Jennifer Lopez

Vedeta în vârstă de 43 de ani s-a numărat printre cele mai sexy apariţii de la Globurile de Aur 2013. Actriţa a strălucit la braţul iubitului mai tînăr, Casper Smart, într-o rochie tip sirenă semnată de Zuhair Murad. Rochia nude cu danatelă i-a pus în evidenţă formele corpului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod