Hollywood: Lady Gaga, în război cu iubitorii de animale. Alte vedete în aceeaşi situaţie

Cântăreaţa americană a fost criticată de organizaţiile pentru apărarea drepturilor animalelor, inclusiv PETA, după ce a postat pe Instagram fotografii cu câinele ei, Asia, purtând bijuterii. Nu este însă singura vedetă care s-a războit cu iubitorii de animale.
1 din 6

Lady Gaga

"Lady Gaga poate alege să se înfrumuseţeze cu ţinute elaborate şi chiar inconfortabile, dar Asia nu are de ales", au reacţionat reprezentanţii People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) la scurt timp după ce vedeta şi-a fotografiat câinele împodobit cu bijuterii, informează contactmusic.com. "Deşi pare clar că Lady Gaga o iubeşte pe Asia, credem că Asia şi toţi câinii sunt adorabili fără toate acele accesorii", au mai spus aceştia.

Câinele vedetei, Asia, este un buldog francez care a intrat în familia cântăreţei în aprilie anul acesta. Asia a fost fotografiată purtând pe cap un colier cu o greutate prea mare pentru corpul ei.

Reprezentanţii Dog's Trust au spus la rândul lor că sunt şocaţi de imaginile publicate pe Instagram de Lady Gaga şi că oamenii care îşi îmbracă animalele astfel le tratează ca pe un accesoriu vestimentar şi nu ca pe o fiinţă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod