Hollywood: Emma Stone, actriţa revelaţie. Cum a ajuns celebră!

La doar 24 de ani, Emma Stone se poate lăuda cu o carieră înfloritoare. După apariţiile în filme de succes precum "The Help" (2011), "Crazy, Stupid, Love." (2011), "The Amazing Spider-Man" (2012), talentata actriţă primeşte tot mai multe oferte din partea producătorilor.

A jucat cu Justin Timberlake şi Mila Kunis în "Friends with Benefits" (2011), apoi a creat o frumoasă poveste de dragoste alături de Ryan Gosling în "Crazy, Stupid, Love." (2011) şi a trecut la dramă cu rolul din "The Help" (2011) care i-a cucerit pe critici. "The Help" este filmul care i-a adus succesul actriţei, numărându-se printre filmele fenomen, cu încasări de peste 170 milioane de dolari.

În această peliculă, Emma Stone interpretează rolul unei tinere scriitoare care ia decizia curajoasă de a scrie un roman despre relaţiile dintre afro-americani şi albi din anii '60.

În această perioadă, actriţa poate fi urmărită în filmul cu mafioţi "Gangster Squad", unde joaca alături de Ryan Gosling, Sean Penn, Josh Brolin şi Nick Nolte. "Gangster Squad" redă povestea unui ofiţer de poliţie din anii '40 care luptă cu crima organizată. Emma a avut din nou ocazia să joace alături de Ryan Gosling, după ce au apărut împreună în "Crazy, Stupid, Love". Deşi fac un cuplu minunat pe ecran, în viaţa de zi cu zi sunt doar prieteni.

În prezent, Emma are o relaţie cu Andrew Garfield, colegul ei din "The Amazing Spiderman".



Pe lângă talentul pe care l-a dovedit din plin, Emma se numără şi printre cele mai sexy şi elegante femei de la Hollywood, fiind desemnată anul trecut de revistele Vogue şi InStyle drept cea mai bine îmbrăcată femeie din Statele Unite ale Americii, surclasând actriţe precum Rooney Mara, protagonista din filmul "The Girl With The Dragon Tattoo", şi pe actriţa Leelee Sobieski, clasate pe locul al doilea, respectiv al treilea.

Emma Stone, pe numele său real Emily Jean Stone, s-a născut pe 6 noiembrie 1988, în Arizona.

A cochetat cu actoria încă din copilărie în cadrul teatrului Valley Youth din Pheonix. După numeroase piese de teatru, la vârsta de 15 ani, Emma a decis că vrea să apară în filme. În încercarea de a-şi convinge părinţii de talentul său şi pentru a se muta în Los Angeles, Emma a făcut o prezentare în PowerPoint despre Holywood. Tentativa a avut succes şi la scurt timp familia s-a mutat pentru ca ea să poată să participe la audiţii. Şi-a făcut debutul în lumea filmului în 2007 cu un rol în comedia "Superbad". Au urmat apoi "Rocker" (2008), "The House Bunny" (2008), "Ghosts of Girlfriends Past" (2009).


Deşi este considerată drept una dintre cele mai sexy roşcate de la Hollywood, culoarea naturală a părului actriţe este blond. Vedeta a trecut la roşcat la sugestia regizorului Judd Apatow pentru rolul din "Superbad". Emma s-a îndrăgostit de această culoare şi a decis s-o păstreze. Rolul din "Superbad" i-a adus premiul Young Hollywood Award pentru cea mai promiţătoare actriţă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod