Hollywood: Cum arătau vedetele înainte să-şi pună silicoane

Kaley Cuoco, actriţa din serialul "The Big Bang Theory", a recunoscut luna trecută că şi-a mărit sânii pe când avea 18 ani. Nu este singura vedetă de la Hollywood care a apelat bisturiu pentru a fi mulţumită de mărimea bustului.

Mărirea sânilor se numără printre cele mai populare intervenţii de înfrumuseţare în rândul doamnelor şi domnişoarelor.Şi în lumea vedetolor, implanturile cu silicon au numeroase adepte.Iată câteva dintre divele care s-au lăsat înfrumuseţate de bisturiu.
1 din 9

Kaley Cuoco

Vedeta din serialul "The Big Bang Theory" a recunoscut luna trecută că şi-a mărit sânii cu ajutorul silicoanelor când avea 18 ani. Frumoasa actriţă acum în vârstă de 28 de ani nu regretă pasul făcut declarând că a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-a luat. Este de înţeles, având în vedere că noul look a ajutat-o în carieră, ajungând pe locul 2 în topul actriţelor de seriale cu cele mai multe încasări, după Sofia Vergara din "Modern Family".

Kaley Cuoco s-a căsătorit la începutul acestui an cu jucătorul de tenis Ryan Sweeting, după o logodnă care a durat câteva luni.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod