Hollywood: Cum a ajuns Kim Kardashian supervedetă? Află-i secretele!

La 32 de ani, este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare ajungând la milioane de dolari anual. Apariţiile la televiziune, lansarea unor linii vestimentare, parfumuri, bijuterii, creme de bronzat i-au adus vedetei o avere estimată la 35 milioane de dolari.

Celebritatea în cazul lui Kim a venit prin metode mai puţin "ortodoxe". Ca şi buna ei prietenă, Paris Hilton, bruneta de 1.59 metri a devenit faimoasă în anul 2007 datorită unei casete video în care apărea făcând sex cu partenerul ei de atunci, Ray J. Cele 15 minute de acţiune intensă i-au adus faimă şi mulţi bani brunetei. Au urmat lansări de linii de parfumuri, de magazine, carduri, reality-show-uri.

Kimberly Kardashian este fiica Robert Kardashian şi a lui Kris Jenner, tatăl său fiind cunoscutul avocatul lui O.J. Simpson în celebrul proces din 1995. Kris Jenner a divorţat de Robert în 1989, iar în anul 1991 s-a căsătorit cu Bruce Jenner, ex-campion olimpic. Kim mai are două surori, Kourtney şi Khloe, şi un frate, Robert. De asemenea, mai are trei frati vitregi.

Debutul în actorie l-a făcut în serialul "Beyond the Break", urmând apoi un rol în "Disaster Movie". Pe lângă actorie şi televiziune, vedeta a cochetat şi cu modelingul. Kim a pozat nud pentru numărul din decembrie 2007 al revistei "Playboy". Însă reality showul "Keeping Up with the Kardashians" a fost cel care a adus celebritatea şi cea mai mare parte a averii familiei Kardashian.

Deşi acum se pregăteşte se pregăteşte să devină mamă şi soţia cântăreţului Kanye West, viaţa amoroasă a lui Kim nu a fost întotdeauna la fel de liniştită, având la activ numeroase relaţii şi căsnicii eşuate. În anul 2000, vedeta s-a căsătorit cu producatorul muzical Damon Thomas, divorţul venind în anul 2004. A mai avut relaţii cu bărbaţi celebri precum Nick Lachey, Ray J, Ben Roethlisberger, Nick Cannon şi Damon Thomas. În august 2011, Kim a spus Da pentru a doua oară, baschetbalistului Kris Humphries. Însă nici de data aceasta nu a fost cu noroc. După numai 72 de azile de la fastuoasa nuntă în valoare de 10 milioane de dolari, cei doi au decis să divorţeze. Însă nu toată lumea a fost surprinsă la acel moment de divorţ. Presa de scandal a scris încă de la vestea logodnei celor doi că mariajul lor este o strategie de marketing.

În prezent, vedeta are o relaţie cu rapperul Kanye West care a început din aprilie 2012. Cuplul aşteaptă să devină părinţii unei fetiţe, urmând ca starleta americană să nască în iulie. Kim a confirmat că este însărcinată în decembrie, în ajunul anului nou, după ce West făcuse public acest lucru în timpul unui concert susţinut cu o zi înainte.

Despre o eventuală nuntă cu Kanye West, vedeta de televiziune a declarat că nu va fi nici pe departe comparabilă cu aceea cu Humphries, din 2011, când a fost unul dintre cele mai mediatizate evenimente din Statele Unite, ci va fi o ceremonie simplă, alături de familie şi prieteni apropiaţi.

2 Aprilie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod