Hollywood: 8 "bancuri" adevărate despre Chuck Norris pe care nu le ştiai

Îţi plac bancurile cu Chuck Norris şi crezi că le ştii pe toate? Ei bine, sunt câteva "bancuri" adevărate care ţi-au scăpat. De-a lungul timpului, actorul în vârstă de 72 de ani a devenit subiect de glumă în toată lumea din cauza rolului din serialul "Walker, poliţist texan". Iată 8 informaţii pe care nu le cunoşti despre cel mai popular actor de acţiune.

1. Numele său real este Carlos Ray Norris şi s-a născut pe 10 martie 1940, în Ryan, Oklahoma.

2. După ce a servit în Forţele Aeriene americane, a devenit un popular expert în arte marţiale şi şi-a fondat propria şcoală numită Chun Kuk Do. La vârsta de 34 de ani, Norris înfiinţase 32 de şcoli de karate.

3. În 1968 a devenit Campion Mondial la Karate, la categoria mijlocie, păstrându-şi titlul până la retragere, în 1974.

4. Deţine centura neagră la Tang Soo Do şi Tae Kwan Do şi cunoaşte toate tipurile de lupte.
În 1969 a fost numit Luptătorul anului de către revista americană Black Belt. În 1996, a devenit primul occidental care a primit centura neagră cu opt ani în Tae Kwan Do.

5. Este autorul a 8 cărţi: The Official Chuck Norris Fact Book: 101 of Chuck's Favorite Facts and Stories, Black Belt Patriotism: How to Reawaken America, The Secret Power Within, A Threat to Justice, The Justice Riders, Against All Odds: My Story, Toughen Up! the Chuck Norris Fitness System, The Secret of Inner Strength: My Story.


6. Chuck Norris este un devotat conservator şi creştin scriind câteva cărţi pe tema creştinismului.

7. A fost căsătorit de 2 ori şi are 5 copii, inclusiv gemeni. De asemenea, actorul are şi 9 nepoţi.

8. A devenit cunoscut la începutul anilor '70, după ce a jucat alături de Bruce Lee în "Fury of the Dragon", singurul film important în care personajul jucat de Norris moare. În celelalte pelicule, Norris ucide tot ce-i apare în cale, ceea ce a şi dus la apariţia unor glume, extrem de populare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod