Hollywood: 7 vedete complexate

Sunt sexy, au milioane de fani, dar asta nu înseamnă că nu au şi ele complexe. Multe dintre aceste vedete chiar se lamentează în presă cu privire la felul "dezastruos" în care arată, deşi multe dintre aceste defecte sunt văzute ca atuuri de fanii lor. Celulită, sâni lăsaţi sau prea mici, fund prea mare sau penis prea mic - sunt doar câteva complexe ale vedetelor de la Hollywood. Iată-le pe celelalte:
1 din 8

Jessica Alba

"Am sânii lăsaţi şi multă celulită", se plânge actriţa, considerată una dintre cele mai sexy femei ale Planetei. Jessica spune că arată ca o femeie bătrână pentru că are sânii lăsaţi şi celulită. Ea recunoaşte că în copilărie era mai plinuţă, dar nu o deranja atât de mult cum o supără celulita de acum..
26 Ianuarie 2011
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • aysha pe 25 Iun 2011, 14:33
    declaratii

    in legatura cu enrique,de fapt el a declarat de mai multe ori despre penisul sau..chiar a facut reclama unor prezervative de marime mica

    0
    0

  • minid pe 19 Feb 2011, 21:01
    Totusi ..

    Mi se pare absurd ca se spune despre aceste vedete ca au declarat in presa asa ceva, e aberant. Nicio vedeta nu v-a spune asa ceva despre propria persoana, mai ales ceea ce a spus Enrique Iglesias.

    2
    0

  • grecia pe 6 Feb 2011, 10:46
    nu cred ca Jessica Alba a declarat asa asta...

    ....articolul e facut la misto.

    0
    1

  • nu inteleg deloc pe 3 Feb 2011, 16:23
    nu inteleg

    poate ca are dreptate... dar cat de idioata sa fii sa incepi sa declari in presa ca ai arata rau in anumite privinte? Unde-i logica acestui fapt?

    1
    2

  • Roxy pe 31 Ian 2011, 01:46
    chiar deloc ?

    ma asteptam sa fie Keira Knightley dezamagita si complexata de "sanii ei" .. cand am vazut poza ei ma gandeam cum formuleaza ca are sani minusculi. haide .. e vorba de complexe. faptul ca ea crede ca are fund bombat nu e dezavantaj in rest, e o actrita exceptionala :) . foto: http://www.celebrific.com/wp-content/uploads/2007/09/keira-knightley-hottest-9-5-07.jpg

    0
    2

  • Cipi pe 28 Ian 2011, 14:31
    Femeie Reala

    Bravo ei daca are sanii lasati si celulita inseamna ca e o femeie reala nu o papusa barby umflata cu silicon. Esti frumoasa asa...

    4
    0

  • mihaineken pe 26 Ian 2011, 20:25
    poate ca are dreptate...

    Majoritatea fotografiilor din presa sunt la maxim photoshop-uite. sau pe intelesul tuturor... nimic din cea ce vedem nu e real.

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod