Hollywood: 7 vedete care au renunţat la carne din dragoste pentru animale

Te-ai gândit vreodată să renunţi la comsumul de carne? Şi dacă da, din ce motiv? Din dragoste pentru animale, sau pentru sănătatea ta? Multe dintre starurile de la Hollywood au ales dieta vegetariană pentru a nu provoca suferinţă fiinţelor din jur. Iată-le!
1 din 8

Ellen DeGeneres

"Am realizat că în farfuria mea se află fiinţe vii, cu sentimente şi atunci a fost momentul când am decis să renunţ la carne. Apoi am citit cărţi precum "Diet for a New America" şi am urmărit documentare precum "Earthlings" şi "Meet your Meat", astfel că a fost o decizie uşoară pentru mine," povesteşte actriţa şi gazda talk-show-ului de succes "The Ellen DeGeneres Show".
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 20 Oct 2013, 18:45
    e de plans..

    Daca nu ati citit inca studii despre viata plantelor si experimente facute sa demonstreze ca -evident !- sunt vii,si sufera cand tipam,plang cand le rupem etc...sa cititi ! ..si sa plangeti,si sa nu mai mancati nimic ,nici pietre,pt ca s-a scris ca si ele ar avea viata !!!!!!!!!!!!!! Deci,publicitatea cere tot felul de afirmatii....Singura sincera mi s-a parut Olivia Wilde, care a vorbit de o DIETA (probabil pt a scapa de cateva kg obsessive)

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod