Hollywood: 7 vedete anorexice

11 Martie 2011
Din păcate, pentru multe dintre adolescentele de astăzi, pozele cu fotomodelele şi vedetele preferate care sunt piele şi os au devenit repere. Vor să ajungă ca ele, însă nu ştiu că este un drum al morţii, pentru că anorexia poate ucide. Iar multe dintre aceste adolescente tind să mintă, să spună că nu suferă de anorexie.

Persoanele care suferă de anorexie devin complet obsedate de greutate şi de dietă. Ele dezvoltă o frică permanentă că ar putea să se îngraşe, se văd în permanenţă graşi, chiar dacă sunt extrem de slabi. Modul de viaţă specific anorexicului este clasic: mănâncă extrem de puţin, fac exerciţii fizice epuizante şi, mai mult decât atât, fac abuz de laxative.

Există şi vedete care suferă de această boală, dar multe dintre ele nu recunosc...
1 din 8

Megan Fox

Actriţa, în vârstă de 24 de ani, a declanşat o adevărată isterie după cea mai recentă reclamă pentru Armani. Silueta scheletică a actriţei i-a determinat pe mulţi să o considere anorexică, însă antrenorul personal al vedetei i-a sărit în apărare. Harley Pasternak, unul dintre antrenorii de fitness de top de la Hollywood, a declarat că Megan nu este anorexică, ba din contră, spune acesta, vedeta chiar încearcă să se îngraşe.

Expertul în fitness spune că Megan Fox are un metabolism extrem de rapid şi din această cauză încearcă să se îngraşe, dar nu prea reuşeşte, dar în mod sigur nu suferă de anorexie. Dar aspectul de acum câţiva ani al frumoasei actriţe îl contrazice pe antrenorul de fitness. În primul film Transformers vedeta era în plină formă, fără să dea semne că ar avea un metabolism accelerat sau probleme cu greutatea prea mică.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod