Hollywood: 7 părinţi celebri care au apelat la mame surogat. Află de ce!

Nimic nu se compară cu bucuria de a da viaţă, susţin cei mai mulţi dintre părinţi. Însă infertilitatea, vârsta înaintată sau orientarea sexuală sunt probleme care pot sta în calea conceperii unui copil. Dar soluţii există. Astfel că multe celebrităţi au decis să obţină urmaşi prin intermediul unei mame surogat. Iată 7 dintre fericiţii părinţi!
1 din 8

Elton John

Elton John şi David Furnish aşteaptă să devină părinţi pentru a doua oară, la mai puţin de doi ani după naşterea primului lor copil, tot cu ajutorul unui mame surogat. Decizia de a aduce pe lume un al doilea copil a venit din dorinţa celor doi ca primul lor fiu, Zachary, să nu se simtă singur. Cuplul a încheiat un nou contract cu aceeaşi mamă care l-a născut pe Zachary şi care deja este gravidă cu fratele lui.

Elton John (65 de ani) şi regizorul canadian David Furnish (50 de ani) sunt împreună de la începutul anilor '90 şi s-au căsătorit în decembrie 2005, chiar în ziua în care căsătoriile cu persoane de acelaşi sex au fost declarate legale în Marea Britanie.

Sursă foto: AFP / Mediafax Foto

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod