Hollywood: 5 vedete care critică fenomenul Kardashian. Află de ce!

Daniel Craig nu este de acord cu metodele prin care cea mai faimoasă familie din showbiz a devenit milionară. Nu este singurul star care are această părere!

Aşa cum noi o avem pe Bianca Drăguşanu, americanii o au pe Kim Kardashian care, deşi e criticată pentru alegerile vestimentare şi relaţiile amoroase, rămâne una dintre cele mai mediatizate femei din lume. Deranjate de acest fapt, multe dintre starurile de la Hollywood nu s-au putut abţine să critice cea mai faimoasă familie din showbiz şi metodele prin care a devenit celebră.
1 din 6

Reese Witherspoon

Actriţa în vârstă de 37 de ani nu este de acord cu metodele prin care Kim Kardashian a devenit faimoasă şi a ţinut să precizeze acest lucru la gala premiilor MTV Movie Awards din 2011. "Se poate ajunge celebru la Hollywood şi fără să joci într-un reality show. Pe vremea când debutam eu în actorie, dacă apăreai într-un filmuleţ cu scene de sex nu mai ieşeai de sub pat de ruşine şi dacă te pozai dezbrăcată cu telefonul, îţi ascundeai faţa," a declarat Reese.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • me pe 14 Mar 2014, 17:45
    mai sunt si altiii

    si au perfecta dreptate...a mai incercat o vedeta de la noi sa-si impuna fiica tot cu acel "atu".Mia fost mila de biata "gainuta" manipulata ,iar de atunci am pierdut orice urma de respect pentru aceea mama prezicatoare.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod