Hollywood 2013: 10 vedete implicate în scandaluri celebre. Cine a dat-o în bară?

Miley Cyrus, 20 de ani, a reuşit să-şi şocheze fanii cu un show incendiar la gala MTV VMA 2013, care a stârnit critici aspre. Însă Miley nu este singura vedetă care a surprins anul acesta. Iată cine sunt celebrităţile implicate în scandaluri anul acesta.
1 din 10

Miley Cyrus, show controversat la MTV VMA 2013

Prestaţia cântăreţei Miley Cyrus la gala MTV VMA 2013 a făcut valuri în întreaga lume. Pe 25 august, vedeta în vârstă de 20 de ani a oferit un show incendiar celor prezenţi, dansând lasciv pe scenă alături de Robin Thicke. Prestaţia artistei nu a fost pe placul tuturor, stârnind critici aspre, dar şi consecinţe importante asupra vieţii cântăreţei.

Îmbrăcată într-un sutien și bikini din latex de culoarea pielii, Miley Cyrus a dansat cu limba scoasă, făcând mișcări provocatoare alături de cântăreţul Robin Thicke, îmbrăcat într-un costum cu dungi verticale alb-negru. La un moment dat, ea a mimat un act sexual cu artistul în vârstă de 36 de ani, căsătorit cu Paula Patton.

Deşi a fost dur judecată pentru show de voci importante din lumea muzicală şi nu numai, Miley a reușit ceea ce și-a propus: să șocheze. În timpul show-ului, traficul pe Twitter a crescut vertiginos. Chiar dacă nu a câștigat niciun premiu la gala MTV, Miley Cyrus a fost menționată în 4.5 milioane de mesaje postate pe rețeaua de socializare în decurs de numai două ore.

Stilul provocator pe care l-a adoptat în ultima vreme nu a trecut neobservat. Recent, Miley Cyrus a primit de la o companie care produce filme XXX o ofertă incredibilă. Oferta pentru a juca în filme pentru adulţi nu este singura urmare a show-ului controversat de la Gala Mtv. Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, despărţirea de actorul australian Liam Hemsworth a fost provocată tot de prestaţia obscenă a vedetei la gala MTV VMA 2013. De asemenea, ediţia americană a revistei Vogue a renunţat la coperta cu Miley Cyrus, care trebuia să apară în numărul din luna decembrie, tot din cauza prestaţiei provocatoare pe care cântăreaţa a avut-o la gala MTV.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod