Hollywood: 10 vedete sexy care au trecut de 60 de ani. Imagini senzaţionale!

Vârsta poate fi doar un număr. O dovedesc doamnele de la Hollywood care par să deţină secretul tinereţii fără bătrâneţe. Deşi au trecut de 60 de ani, vârstă la care alte femei croşetează pentru nepoţei şi au trecut la ţinute de bunici, multe dintre celebrităţi încă se pot lăuda cu un siluete sexy care cuceresc toate privirile pe covorul roşu. Iată 10 femei celebre care, deşi au trecut de 60 de ani, încă se pot lăuda că sunt sexy.

Sursă foto: Hepta

1 din 11

Jaclyn Smith

Deşi a împlinit în octombrie anul trecut vârsta de 67 de ani, actriţa arată ca o tânără de 30 de ani. Lupta cu cancerul de sân şi greutăţile vieţii nu par să fi lăsat deloc urme pe chipul vedetei. Actriţă şi femeie de afaceri, Jaclyn Smith se caracterizează ca fiind o persoană activă, fapt ce a ajutat-o să se păstreze tânără.
   
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Violeta pe 15 Iun 2013, 14:29
  Se vad rezultatele

  Susan sarandon arata senzational, si o apreciez pentru curajul pe care il are atunci cand declara ca unul din secretele frumusetii sale sunt operatiile estetice..chiar o cred, pentru ca am incercat si eu acidul hialuronic la dr. Stanculescu Vasalos si am fost umita de efecte..nu ma mai sperie faptul ca ma apropii de varsta de 40 de ani!

  0
  0

 • Lacra pe 14 Iun 2013, 21:01
  Va doresc la toate care ati comentat...sa ajungeti sa aratati ...ca si ele la varsta de 60 ani

  :) Sincer va doresc sa aratati ca si ele dupa 60 de ani...

  0
  0

 • EU pe 13 Iun 2013, 20:13
  Batranete

  Ca sa vezi varsta adevarata a unei femei, priveste-i mainile! Linda Gray are maini de BABA! Si nu numai ea. Toate siliconatele si liftatele nu au cum sa insele timpul care lasa urme pe maini/brate.

  0
  0

 • livia pe 13 Iun 2013, 15:05
  linda gray

  hai lasati-ne! pe restul nu le-am vazut in ultima vreme, dar linda gray de ex isi arata varsta. una e sa vezi o poza sau s-o vezi in film, unde in anumite situatii chipul si corpul imbatranit ies mult in evidenta!

  0
  0

 • ralu pe 13 Iun 2013, 09:22
  ei, nici chiar asa

  mi se pare normal sa arati asa cand ai atatea operatii estetice, Si chiar si asa nu putem spune ca arata cu 20-30 ani mai tinere decat sunt

  0
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod