Hollywood: 10 vedete care au copii adoptaţi

Tom Cruise, Shreyl Crow, Sandra Bullock, Madonna, Michelle Pfeiffer, Diane Keaton (a adoptat la 50 de ani doi copii) sau Sharon Stone (are doi băieţei înfiaţi) sunt doar câteva celebrităţi de la Hollywood care au făcut aceste fapte divine de a adopta un copil sau chiar mai mulţi. Multora dintre ele nu li s-a dat voie să adopte din ţara lor natală, dar au găsit mai multă îngăduinţă în China, Coreea sau Cambogia, de exemplu. Multe sunt mame singure, dar extrem de fericite! Află poveştile lor emoţionante.

 

Credit foto: People.com

1 din 11

Angelina Jolie

Brad Pitt şi Jolie au împreună 6 copii, 3 naturali şi 3 infiaţi (Maddox, 8 ani, Pax, 6 ani şi Zahara, 5 ani). "Faptul că amândoi ne dorim o familie foarte mare este ceea ce ne-a apropiat", spune Angelina. Cei trei au fost înfiaţi din Cambogia, Vietnam şi Etiopia. Şi se pare că cei doi îşi mai doresc încă mulţi, foarte mulţi copii împreună, biologici sau adoptaţi.
8 Aprilie 2011
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexandra pe 8 Apr 2011, 11:14
    :)

    cat de dulce si de tandra este poza cu katherine heigl si familia ei. cea mica e adorabila. bravo tuturor pentru sentimentele frumoase care i-au facut sa infieze copii.

    8
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod