Hilary Swank, însărcinată cu gemeni la 48 de ani, o apariție de senzație la Globurile de Aur (FOTO)

Hilary, în vârstă de 48 de ani, și soțul ei Philip, în vârstă de 45 de ani, așteaptă primii lor copii împreună, un ”set” de gemeni.
Prezentă la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur, Hilary Swank a pășit exaltând de fericire pe covorul roșu, într-o rochie care îi scotea în evidență talia de viitoare mămică.
 
Vedeta de film a măsturisit, cu câteva luni în urmă când a anunțat sarcina: “Acesta este ceva ce mi-am dorit de mult timp și, firesc, următorul lucru minunat este că voi deveni mamă. Și nu doar de unul, ci de doi copii. Nu-mi vine să cred. Este ceva atât de frumos că simt nevoia să vorbesc despre asta. Este o veste pe care mă bucur să o împărtășesc”.
 
În urmă cu câteva luni, Hilary Swank le-a mai mărturisit telespectatorilor emisiunii „Good Morning America” faptul că nici colegii ei de distribuție, din filmul „Alaska Daily”, și nici propria ei echipă nu au știut despre sarcina ei, până în al doilea trimestru de sarcină.
Ea a povestit că au cam început să o strângă hainele, lucru observat și de colegii de platou. 
„Hainele mele au început să nu mi se mai potrivească, așa că a trebuit, zilele trecute... să-mi deschid blugii. Și apoi mi-am pus o jachetă care nu era potrivită cu ținuta. Echipa de producție s-a sesizat că e nepotrivită jacheta, dar eu am zis  că merge și asa, lucru neagreat de directorul executiv al filmului, care a spus că va găsi el o soluție”, a mai spus ea.
 
Hilary a mai mărturisit atunci, referindu-se la sarcină, că este „atât de încântată” de noua etapă din viața ei și de tot ceea ce urmează: „Este o binecuvântare.
Este un miracol total. Este incredibil”. 
 

Nuntă atipică, în 2018

 
 
Actrița, care acum trăiește miracolul maternității pentru prima dată, și soțul ei s-au căsătorit în 2018, după ce au fost văzuți împreună încă din noiembrie 2016.
La acea vreme, Hilary a declarat, pentru revista Vogue, despre nunta lor că „a fost atemporală. Pur și simplu nu există altă modalitate de a o descrie”.
„Am fost copleșită de fericire, recunoștință și mulțumiri pentru că m-am căsătorit cu omul visurilor mele și pentru că i-am avut alături, la petrecere, într-un moment atât de important, pe toți oamenii pe care îi iubim.
A fost cu adevărat un vis devenit realitate”, a povestit Hilary.
 
Ea a vorbit, de asemenea, și despre modul magic în care Philip i-a propus să devină soția lui: „Am dat peste un loc minunat, departe, în munți. Era o cascadă uluitoare ce cobora către niște cabane rustice construite în anii 1800, înconjurate de pini frumoși. Și cerul era minunat. Într-o seară, Philip s-a lăsat în genunchi în fața cascadei și mi-a făcut marea propunere. Asta după ce s-a asigurat că avem câinii mei în apropiere, pentru a fi martori la acest moment magic”. 
11 Ianuarie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod