Iată câştigătorii Globurilor de Aur 2023! Povestea autobiografică a lui Steven Spielberg, marele premiu

Cea de-a 80-a ediție a Globurilor de Aur și-a anunțat marţi noapte câştigătorii, după un an în care Hollywood Foreign Press Association a fost zguduită din temelii din cauza mai multor scandaluri și controverse, iar ediția din 2022 nu a mai fost televizată.
Fabelmans: Povestea unei vieți aparte, film pe care Cinemagia îl numea „autoportretul lui Spielberg”, a luat trofeul pentru cel mai bun film dramatic, la gala ce a avut loc în noaptea dinspre marți spre miercuri, iar Steven Spielberg a luat premiul pentru Cea mai bună regie.

The Fabelmans „evocă farmecul filmelor spielbergiene, trasând cumva sursa lor, mergând la rădăcina sentimentului de uimire în fața lumii, și la dinamica ei într-o lume în care pare să se opună valorilor de bază din societate.
De ce suferă artistul? Ce fel de sacrificii face de dragul pasiunii sale? De ce nu se poate exprima ea altfel decât în detrimentul celor din jur? De ce însăși pasiunea e egoistă? În mijlocul acestui conflict existențial își plasează Spielberg alter-ego-urile familiei sale”, scria Cinemagia la data lansării filmului în cinematografele noastre. Producția autobiografică a fost văzută la noi de aproape 3000 de spectatori. Citește mai departe...
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod