Hi-Q, "Mai dulce" ca niciodata

Formatia Hi-Q s-a reintregit, iar locul Danei Nalbaru a fost ocupat de Nicoleta, o sighisoreana frumoasa, naturala si "Mai dulce", precum noul lor hit ce a invadat deja posturile de radio, cluburile si al carui videoclip va fi lansat curand pe posturile nationale.

Nicoleta se poate lauda cu foarte multe realizari pana la varsta de 24 de ani. Ea a fost producatorul emisiunilor "Banc Show", "Badea si Oreste" si desigur, al emisiunilor trupei Hi-Q. La asta se poate adauga si faptul ca a pozat pentru doua editoriale "Elle" si a fost membra a Scolii Vedetelor. Acolo s-a imprietenit la catarama cu Nadine, si ca insemn al amicitiei lor si-au facut tatuaje identice in forma de soare la baza coloanei.

Pe langa faptul ca ea era prietena cu Mihai si Florin de cand se ocupa cu emisiunea lor, Nicoleta era si o fana Hi-Q veritabila: "Imi placeau foarte mult melodiile trupei, le stiam pe de rost si le fredonam peste tot, de aceea nici nu mi-a fost greu sa devin o membra a trupei. Chiar daca visul meu a fost sa cant, pe vremea adolescentei, cand eram o parte a Scolii Vedetelor, montajul si productia au fost domeniile care m-au fascinat cu adevarat, iar daca nu ar fi fost Hi-Q, nu m-ar mai fi interesat sa fiu solista".

Dupa primele aparitii televizate, Hi-Q a primit numai reactii pozitive, iar toata lumea pare multumita de aceasta "schimbare la fata" a trupei.

Descoperirea noii membre s-a produs in urma cu cateva luni, iar baietii de la Hi-Q spun ca nu le-a trecut prin cap ca Nicoleta canta, si chiar daca au mai primit auditii pentru solista, nu i-a atras nici o varianta.

Nicoleta era pe cale sa plece in America, insa in ultimul moment, Mihai si Florin au aflat ca producatoarea alaturi de care lucrau canta chiar bine, si ca este fosta componenta a Scolii Vedetelor. Atunci au sunat-o si i-au propus sa o asculte. Ea nu s-a lasat convinsa usor deoarece avea planuri mari in America, dar cand a vazut cat de incantati sunt baietii de vocea ei, s-a lasat molipsita de entuziasm si imbratisat propunerea.

Mihai crede ca soarta este cea care a aruncat zarurile astfel incat Nicoleta sa le intregeasca trupa: "Toata lumea cauta senzationalul in aceasta poveste, si nu intelege ca asta a fost o simpla intamplare fericita."

Florin marturiseste ca a fost surprins placut de prima data cand a auzit-o pe Nicoleta cantand: "S-a produs acea chimie care este vitala unei formatii". Insa dupa aceea, cand baietii au ramas singuri, Mihai l-a intrebat pe Florin: "Canta, Nicoleta canta sigur?", iar acesta s-a intors la studio ca sa asculte "la rece" inregistrarile de voce, deoarece era foarte entuziasmat: "Faptul ca Nicoleta are personalitate si aduce lucruri noi o sa faca numai bine trupei. Ca dovada, piesa este foarte iubita".


Intrarea in formatie a Nicoletei a fost secreta pentru ca au avut nevoie de o pauza pentru a lucra prima melodie cu ea ca solista. Prietenii ei au aflat vestea cea mare de la televizor, iar dupa primele aparitii, i se blocase telefonul de atatea mesaje: "Nu stiam cu cine sa vorbesc mai intai, toata lumea ma suna sa ma felicite si imi trimitea mesaje", povesteste ea.

Baietii cred ca influenta noii membre se va resimti intr-un mod pozitiv asupra trupei; ea participa la versuri si la liniile melodiilor, insa "va fi evident ca este o piesa Hi-Q", declara Florin. "De-a lungul timpului am adoptat mai multe genuri muzicale: house, pop garage, balada, step si chiar rock-and-roll, insa stilul nostru va fi usor de recunoscut pentru oricine".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod