Cei mai sexy 10 barbati din industria divertismentului

Sunt la dispozitia noastra sa le cumparam albumele, sa ii admiram in filme sau pe terenul de fotbal, dar cand este vorba de atins... aici este ceva mai greu. Femeile au votat cei mai sexy 10 barbati din industria divertismentului (prin intermediul internetului) asa ca hai sa vedem care este acel "je ne sais quoi" ce ii face asa de doriti.

X Pozitia a zecea o ocupa Jude Law, actorul care este cu atat mai sexy cu cat este mai disponibil. El a divortat de curand de sotia lui care facea crize de gelozie si lasa copilul nesupravegheat. Asta este partea neplacuta a povestii, partea buna este ca e liber... din nou.

IX Sa fie Vin Diesel "Prea rapid si prea furios", precum este filmul ce l-a consacrat ca unul dintre cei mai sexy barbati ai lumii? Cert este ca are un succes nebun (poate din cauza muschilor) si in randul femeilor de varsta a treia.

VIII Fetele au avut intotdeauna o slabiciune pentru baietii rai, iar Eminem este cat se poate de rau, daca ar fi sa judecam dupa imagine, versuri, gestica si barfe din viata personala. Este un misogin convins, dar asta nu le opreste pe femei (mai ales pe adolescente) sa-l aduleze.

VII Avem trei motive sa-l iubim pe Olivier Martinez; este "amantul francez" din filmul "Infidela", este de origine fraceza (adauga credibilitate) si e dorit de femei super-sexy (iubita lui - Kylie Minogue - si cea cu care se pare ca a avut o aventura, Angelina Jolie). Asta daca nu am pune la socoteala privirea si pectoralii.

VI Ben Affleck si-a proiectat in roluri imaginea de baiat bun si fidel, iar sexul frumos a cazut imediat prada farmecelor lui. A cazut si J Lo care, dupa ce ca a fost inselata de el (cu stripteuse), a mai fost si parasita in toiul pregatirilor de nunta. Dar acum este liber!

V Nicole Kidman a pariat acum cativa ani cu George Clooney pe 10.000 $ ca acesta se va casatori in curand, dar a pierdut si a onorat suma. Poate ca burlacia este cea care il face dorit pe doctorul din "Spitalul de urgenta". Cand a auzit ca este considerat sexy el a declarat: "Nu ma consider sexy, nu am stilist si port acelasi costum de zeci de ori". Si ce!

IV Colin Farrell este un alt baiat rau... El nu a fost prezent a nasterea copilului sau din cauza muncii, iar de curand s-a imbatat in Maroc, dupa filmarile pentru "Alexandru cel Mare" atat de tare incat si-a dat pantalonii jos. Fumeaza mai tot timpul, are o atitudine misogina, dar si un accent irlandez foarte fierbinte si o privire seducatoare. Decadent dar... dezirabil.

III Brad Pitt este in topul celor mai sexy barbati de foarte mult timp si ne intrebam oare pana cand? In orice caz, ochii lui albastri, corpul demn de Adonis si declaratia "As face orice cu sotia mea" lasa loc la multe interpretari si inca atrage precum un magnet dorinta sexului frumos.

II David Beckham este peste tot! In reclama la Pepsi, intr-un spot japonez pentru masini de mana a doua, pe stadioane, la evenimente muzicale dar in ultimul timp din ce in ce mai putin la bratul sotiei. Gurile rele spun ca Victoria si David Beckham nu mai ies impreuna, semn ca poate nu se mai inteleg. Oricum el isi promoveaza imaginea tipului extraordinar de sexy dar si bun familist.

I Oare ce l-a adus pe Justin Timberlake in fruntea topului celor mai sexy barbati din lume? Muzica lui sau stilul de dans a la Michael Jackson... Poate ca a contribuit putin si faptul ca este cel care a dezvirginat-o pe Britney sau ca este actualul iubit al celei mai bine platite actrite de la Hollywood - Cameron Diaz. Cert este ca femeile (si fetitele) din intreaga lume l-au votat ca fiind cel mai sexy barbat in viata pe anul 2003.
 

Comentarii (20)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ashura pe 30 Oct 2011, 15:13
    Mai sunt...mai sunt

    Pe Colin l-am vazut pentru prima data in filmul "Alexander" si in ciuda "moravurilor'' sale consider ca-si face foarte bine treaba ca actor.Poate ca nu e tipul "baiatului bun" dar trebuie sa recunoastem ca daca ar fi pus intr-o asemenea situatie ar trece-o cu brio.Dar Keanu Reeves,Jake Gyllenhaal, Johnny Depp,Jared Leto?

    0
    0

  • aura pe 5 Oct 2011, 10:55
    superbi

    sunt cei mai sexi barbati asi vrea si eu poze cu iei pe id meu

    0
    0

  • DANY pe 22 Iun 2011, 11:41
    POZE SUPER

    Am mai gasit un top cu cei mai frumosi barbati dar si sexy din 2011.E strans topul http://anunturipegratis.com/blog/topul-celor-mai-sexy-barbati-din-romania-2011/

    1
    0

  • dia pe 5 Mai 2011, 16:18
    serios acum?

    pe bune? Robert Pattison?.. voi chiar ati ramas fara gusturi?.. ce Doamne iarta-ma puteti vedea la el?.. ca eu in afara de privirea aia de pshihopat, sprancenele de bufnita si capul patrat nu vad absolut nimic..:|...orientati-va si voi spre ceva mai omenesc..serios:|

    0
    2

  • annemary pe 16 Dec 2010, 13:26
    CEI MAI FRUMOSI BARBATI

    dupa parerea mea cel mai dragut e cristiano ronaldo si din india sharad malhotra-sagar din a ta pentru totdeauna

    0
    1

  • melina pe 22 Oct 2010, 19:03
    robert pattinson

    ce dracu' ati patit cu toti ..ati uitat de robert pattinsson???mi rusine cu voi...el e cel mai sexi...o si castigat premiul de cel mai frumos baiat din loome...uitativa si voi pe net oamnei buni

    0
    2

  • Anniyaaa pe 19 Sep 2010, 20:12
    Wentworth Miller

    Nu ati auzit de Wentworth Miller? Uitativa la ochii lui verzi si patrunzatori...cand este serios, trebuie doar sa te uiti adanc in ochii lui te topesti..Poate ca nu e cel mai cel la corp..dar fata lui este bestiala...de cand lam vazut in primul episod din Prison Break mam indragostit de el :X:X

    0
    1

  • any pe 6 Iul 2010, 21:57
    ....

    din Twilight...cel mai sexy e Jacob ( Taylor Lautner ) ...:X:X:x u la la

    0
    1

  • any pe 6 Iul 2010, 21:54
    ronaldo...:)))))

    draga mea sunt altii si mai frumosi..:)) daca ronaldo nu e in top sorry..no matter!!

    0
    1

  • any pe 6 Iul 2010, 21:51
    emi...asta

    EMINEM.....pentru mine e mereu pe primul loc.......I like his way!:X:X

    3
    1

  • The Vampire.Cat-Girl pe 11 Mai 2010, 19:07
    Din ce-am auzit yo....

    Din ce-am auzit yo Eric din Twilight este acum cunoscut ca cel mai sexy barbat din lume Acu criticati-ma,faceti cum vreti da mie mi se pare f dragutz

    0
    1

  • oana india pe 9 Feb 2010, 01:41
    Cei mai frumoasi barbati si actori indieni.

    Nu prea cred ca astia sunt asa de sexy sau mai frumosi din lume ,eu cred ca cei mai frumosi barbati din lume sunt :Salman khan Sharad Malhotra(Sagar-Amar din a ta pentru totdeauna)si Shahrukh Khan dar mai sunt si alti actori indieni.

    0
    1

  • caty pe 1 Nov 2009, 14:57
    love ronaldutz

    dreptate. cn i mai frumos shi sexy dekat cristiano ronaldo??? raspuns:NIMENI

    0
    1

  • deny pe 1 Nov 2009, 14:54
    cristiano ronaldo

    ce atzi patzit totzi?????????? atzi uitat de CRISTIANO RONALDO???

    1
    2

  • euu` pe 5 Iun 2009, 15:50
    cel mai frumos barbat din lume

    zac efron e cel mai frum barbat din lummee:X:XX:

    0
    2

  • pisicutza pe 10 Feb 2009, 14:36
    collin

    eu cred k cillin e cel mai tare...e si frumos si bun ....la pat cred:):P:P....a fost pe lamn si stiu:0;)....nmu va mai oftikti atat naiba...!collin e pe primul loc...:X:X:X:

    0
    1

  • pissy pe 10 Feb 2009, 14:34
    justin timberlake

    manca ti as talentul tau...bun esti bua:X:X:....te chem pe la mn sa ne o tragem nu de alta....eu sunt mai...hm....asaa....leoaica:...o sa ti plac...te astept pe la mine...da pui mik????/0767193407

    0
    1

  • fete rele pe 10 Feb 2009, 14:30
    va futem noi odata

    poi ce sa va zik....suntem 3 fete aqm....si...pe toti v am fute!una pe justin si 2 pe coliin

    0
    1

  • raluca pe 21 Iul 2008, 11:17
    e ok da...

    eu consider ca brad pitt merita locul 1.mi se pare foarte dragut. dar starul meu nr 1 va ramane tot daniel radcliffe...

    0
    2

  • denisa pe 20 Iul 2008, 18:20
    buna

    ati facut o alegere buna dar cred ca Brad Pitt merita mai mult pt ca este o bomboana de barbat.cred ca nici o fata nu i-ar rezista

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod