Harry cel bogat: Prințul primește 10 milioane de lire sterline din averea Prințesei Diana

Harry și William primesc aceeași parte din averea lăsată de mama lor. Fiul ei cel mic va încasa însă o dobândă mai mare, pentru că banii lui au stat mai mult în cont


'81anul în care Diana s-a căsătorit cu Charles
Averea Dianei include acțiuni, bijuterii și bani - 17 milioane de lire sterline pe care i-a primit în urma divorțului de prințul Charles, rochii și alte bunuri personale din apartamentul ei de la Palatul Kensington. Prințesa stipulase în testament ca banii să fie împărţiţi în mod egal între fiii săi, chiar dacă William îşi va mări averea când va deveni prinţ de Wales, moment în care va primi Ducatul de Cornwall.
William va deveni prinţ de Wales, titlu deţinut în prezent de tatăl său, când prinţul Charles va deveni rege ale Marii Britanii.

Prințul Harry, care s-a despărțit recent de iubita sa, Cressida Bonas, câștigă în prezent 38.847 de lire sterline pe an în calitate de căpitan în armata Marii Britanii. El locuiește la doi pași de locul în care a copilărit, la Nottingham Cottage, într-o casă cu două dormitoare, vizavi de apartamentul fratelui său din Kensington Palace.

Pe lângă banii pe care îi va primi la 15 septembrie, când va împlini 30 de ani, Harry va moşteni celebra rochie de mireasă a mamei sale, aflată în prezent în posesia fratelui prinţesei, lordul Earl Spencer, dar şi alte obiecte care i-au aparţinut Dianei.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod