Harry cel bogat: Prințul primește 10 milioane de lire sterline din averea Prințesei Diana

Pe 15 septembrie, când va împlini 30 de ani, el va încasa partea care i se cuvine din moștenirea mamei sale.

A trecut timpul, iar Harry, fiul cel mic al regretatei Lady Di, se apropie de pragul celor 30 de ani, pe care îi va împlini la jumătatea acestei luni. Este vârsta de aur, de data asta la propriu, pentru că el va primi partea de moștenire care i se cuvine, în valoare de 10 milioane de lire sterline (12,6 milioane de euro) lăsată de mama sa.

' 97anul în care, pe 31 august, și-a pierdut viața Prințesa Diana
Partea din avere pe care o primește Harry este egală cu cea încasată de fratele lui mai mare, prințul William, care a intrat în posesia banilor în 2012.
Însă, potrivit cotidianului britanic Daily Mail, Harry va primi ceva bani în plus, grație dobânzilor acumulate în ultimii doi ani.

Banii provin dintr-un fond lăsat moștenire celor doi prinţi prin testamentul pe care Diana l-a redactat în anul 1993 și activat după moartea ei, în 1997. Documentul original prevedea ca transferul averii să aibă loc când fiecare dintre copii va împlini 25 de ani, dar detaliile moştenirii au fost modificate prin ordin judecătoresc, în decembrie 1997, la trei luni după moartea prematură a prinţesei, în accidentul rutier de la Paris.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod