Hailey Bieber vorbește pentru prima oară despre rolul pe care l-a jucat în despărțirea dintre Justin Bieber și Selena Gomez

Hailey Bieber răspunde, în sfârșit, acuzațiilor conform cărora l-a furat pe Justin de la Selena Gomez.

Pentru prima dată, Hailey Bieber a răspuns întrebărilor despre reluarea relației ei cu Justin Bieber, care a venit în urma despărțirii lui de Selena Gomez, în 2018.

Poate te interesează și: 10 burlăcițe celebre care au ales să fie singure și nu regretă nicio clipă



Tânăra în vârstă de 25 de ani, care a sărbătorit recent 4 ani de căsătorie cu Justin Bieber, a clarificat pentru prima dată în mod public și oficial cronologia relației ei cu celebrul cântăreț, care a fost întotdeauna un subiect de mare interes pentru fanii din întreaga lume.

Hailey Bieber și Justin și-au reluat relația la scurt timp după ce starul s-a despărțit de Selena Gomez

Înainte de a se căsători cu Justin Bieber în septembrie 2018, acesta a avut o relație cu Selena Gomez timp de aproape opt ani, până când cei doi s-au despărțit la începutul aceluiași an.

"Când el (Justin Bieber) și cu mine am început să plănuim să ieșim sau orice de genul acesta, el nu a fost niciodată într-o relație.

Nu aș face-o niciodată, nu îmi stă în caracter să mă bag în relația altcuiva. Am fost crescută mai bine de atât. Nu sunt intreresată să fac asta și nu am fost niciodată.", a spus Hailey în podcastul Call Her Daddy.

Deși Hailey a recunoscut că există situații în care aceste lucruri se pot întâmpla, ea a spus că nu acesta era cazul ei și al lui Justin atunci când au decis să deschidă un nou capitol împreună.

Hailey și Justin au început să se întâlnească la sfârșitul anului 2014 și s-au despărțit un an mai târziu. Hailey și Justin Bieber s-au împăcat în 2018, după ce cântărețul și Selena abia se despărțiseră de câteva luni.

"Nu am fost niciodată cu el când a fost într-o relație cu cineva"
, a adăugat Hailey.
"Înțeleg cum arată din exterior toată această situație, ca noi să ieșim împreună și să ne logodim imediat după ce el s-a întâlnit cu fosta. Dar, știu sigur că pentru ei, să închidă acea ușă, a fost lucrul potrivit."

Ce spune Hailey Bieber despre relația soțului ei cu Selena Gomez


"Nu erau într-o relație în acel moment, dar desigur există o istorie foarte lungă acolo și nu este relația mea. Nu are nimic de-a face cu mine. Așa că, respect asta foarte mult și știu că a închis un capitol și cred că a fost cel mai bun lucru care i s-ar fi putut întâmpla: să meargă mai departe, să se logodească și să se căsătoreească, să-și continue viața în acest fel."

Ea a adăugat "Și îmi este greu să vorbesc despre asta pentru că nu vreau să vorbesc în numele lor.

Din nou, pentru că a fost relația lor și sincer respect asta foarte profund, dar știu ce a fost acolo atunci când ne-am reluat relația și știu ce a trebuit să se întâmple pentru a ne împăca într-un mod sănătos."

Hailey a mai lăsat de înțeles că nu ar fi reluat niciodată relația și nu s-ar fi căsătorit cu Justin dacă ar fi avut dubii că acel capitol cu Selena nu a fost complet închis. 

Foto: hepta

28 Septembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod