Gwyneth Paltrow, obosită și fără machiaj: S-a dus toată strălucirea!

Machiajul chiar face diferența în bine pentru Gwyneth Paltrow


În martie 2014, Chris Martin și Gwyneth Paltrow luau prin surprindere pe toată lumea, anunțând că se despart, după o căsnicie de zece ani. De atunci, cei doi au continuat demersurile pentru oficializarea separării şi au depus actele de divorţ în aprilie 2015. Divorţul lor a fost pronunțat în mai 2016.

Vedeta a rămas în relații bune cu Chris Martin, iar solistul trupei Coldplay este prieten cu Brad Falchuk. De altfel, actrița și fostul ei soț au petrecut împreună și Ziua Recunoștinței, alături de copiii lor, Apple, în vârstă de 14 ani, și Moses, în vârstă de 12 ani.

"Vrem să le reducem suferința copiilor. Ei vor doar să-i vadă pe părinții lor în jurul mesei, așa că încercăm să păstrăm asta", a explicat ea.

Întrebată de Evening Standard Magazine dacă își mai dorește copii, Gwyneth Paltrow a răspuns: "Doamne, nu. Sunt prea bătrână. E bine că femeile pot avea copii până la sfârșitul vârstei de 40 de ani, dar, pffff. Nu cred că mai pot sta trează toată noaptea. N-aș supraviețui."

Vedeta a vorbit și despre relația cu fostul soț: "Cred că am reușit să rămânem o familie.
Chris este un prieten foarte apropiat. Îl văd în fiecare zi, vorbesc cu el în fiecare zi. A fost foarte dificil, dar cred că se poate vedea pe fețele copiilor că au reușit să treacă peste asta, așa că sunt mândră de noi, chiar sunt. Ne respectăm jurământul că vom pune mereu copiii pe primul plan"
, a spus ea.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod