Gustul amar al iubirii: Susan Sarandon, părăsită de iubitul mai tânăr pentru altă sexagenară

Actriţa americană (68 de ani) are inima frântă după ce Jonathan Bricklin a început să se întâlnească cu nepoata lui Pablo Picasso, în vârstă de 64 de ani.

Ea - 68 de ani, el - 38; relaţia dintre Susan Sarandon şi Jonathan Bricklin a sfifat imposibilul din prima zi, dar actriţa americană a fost convinsă că va reuşi să surmonteze diferenţa mare de vârstă. Şi cu toate astea, momentul despărţirii tot a venit. După șase ani, el a părăsit-o, iar ceea ce e mai dureros abia urma: dacă ar fi lăsat-o pentru o femeie mai tânără ar fi fost explicabil. Însă, potrivit New York Daily News, Jonathan a început să se vadă cu Marina Picasso, fiica marelui pictor, mai tânără cu doar patru ani decât Susan.

Iar asta doare mai rău.

Susan Sarandon l-a cunoscut pe starul de reality show Jonathan Bricklin într-o călătorie cu mașina în Chile, în 2010, apoi au deschis împreună o sală de tenis de masă la New York.

Cei doi s-au despărţit în luna martie. Au rămas în relaţii apropiate, iar în iunie, ei au fost văzuţi împreună la o expoziţie, unde actriţa l-ar fi prezentat pe Jonathan drept iubitul ei, notează Daily Mail.

"Susan plânge şi acum după Jonathan. S-au regăsit de curând, apoi el a plecat la Paris ca să se vadă cu Marina"
, a declarat o sursă pentru publicaţia citată.

Aceeaşi sursă a mai spus că Susan şi Marina Picasso se cunosc, iar între nepoata lui Picasso şi Jonathan ar fi mai mult decât o relaţie sentimentală: ea are de gând să investească în clubul de surf indoor pe care îl deţine Bricklin.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Septembrie 2015
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • O baba pe 1 Sep 2015, 19:47
    89 89

    Lasa, ca-si gaseste baba alta prostituata masculina, are balta peste, bani sa fie.

    0
    0

  • NEMESIS pe 1 Sep 2015, 17:18
    GERONTOFILUL

    N-ați mai văzut tineri oportuniști care vânează babe bogate?

    1
    0

  • Linus pe 1 Sep 2015, 10:53
    Gustul amar al prostiei

    Când te-ncurci cu un dobitoc suporti consecintele. Mai ales daca ai 60+ ani si te crezi tinerica. La vârsta aia nu exista dragoste cu unul mai tânar care alearga dupa cururi.

    5
    0

  • revol pe 1 Sep 2015, 10:33
    cea mai ce ?

    Mi-e scarbaDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    2
    2

  • Albescu Andrei pe 1 Sep 2015, 08:03
    doi oameni

    Susan Saradon si Marina Picasso - doua femei remarcabile.

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod