Andrei Gheorghe si-a inceput dimineata suspendat la 50 de metri deasupra Ateneului Roman!

Suspendat la 50 de metri deasupra Pământului! Aşa şi-a început dimineaţa Andrei Gheorghe. Azi, de la 06.30, alături de GreeG, el a revenit la pupitrul matinalului ProFM.

Şi, cum după vacanţă eşti întotdeauna gata de fapte curajoase, Andrei Gheorghe şi-a învins frica de înălţime şi a transmis LIVE de la 50 de metri deasupra Ateneului Român. Din studioul matinalului DeŢinut minte GreeG l-a susţinut tot timpul. Mai ales că, pentru ca Andrei Gheorghe să fie convins să urce pe platforma Dinner in the Sky, suspendată deasupra Bucureştiului, GreeG a avut nevoie de multă putere de convingere.

Să începi un matinal în forţă. Să aduci mereu ceva nou.

Să nu-ţi pară rău că te-ai întors din vacanţă. Să faci LIVE de deasupra Ateneului. Asta inseamnă sa fii… matinal!”, a spus Gheorghe imediat ce a coborât de pe platforma. Alături de 10 ascultători de ProFM Andrei Gheorghe a luat micul dejun pe platforma amplasata în piaţa George Enescu, de unde a fost On Air în ultima parte a emisiunii.

GreeG, din studioul ProFM, a păstrat permanent legătura cu Andrei, jumătatea curajoasa a matinalului, a ascultat toată aventura celor suspendaţi la înălţime şi a poftit la bucatele alese aduse de Gala Catering.

Mi-a părut rău că n-am urcat până la urmă. Eu am rămas în studio pentru ca aşa am tras la sorţi, dar când am auzit cât de tare se vede Bucureştiul de deasupra Ateneului, mai, mai că-mi venea să plec după Gheorghe.

Matinalul ProFM s-a întors mai spiritual şi fresh ca niciodată şi poate fi ascultat în fiecare zi, de luni până vineri, între 06.30 si 10.00. Imagini de pe platforma Dinner in the Sky pot fi accesate pe www.profm.ro şi pe pagina de Facebook ProFM România (https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10153099172568870.1073741888.156812353869&type=3)

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod