Giulia: „Vom căuta soluţii pentru a-i feri pe copiii nostri de orice fel de pericol din mediul online“

Cu un program mereu incarcat si cu doi copii care abia asteapta ca ea sa vina acasa, Giulia nu se plange ca e tot timpul ocupata. Ea spune ca totul tine de organizare si de modul in care se raporteaza la ceea ce vrea sa faca in viata. Si daca isi da silinta, lucrurile n-au cum sa nu mearga bine.

Artista ne explica modul in care ea reuseste sa impace cariera cu viata de familie si ne da mai multe informatii despre campania in care s-a implicat, cu un obiectiv ambitios - protejarea copiilor de pericolele din mediul online.

- Giulia, esti o mamica activa. Cum reusesti sa te imparti intre viata de familie si cea de artist?

- E foarte greu sa faci ambele lucruri la capacitate maxima insa nu imposibil. Intr-adevar am un program extrem de incarcat insa asta imi place sa fac cel mai mult si nu am timp sa ma plang.

Daca vin acasa foarte obosita copiii mei ma incarca cu energie pozitiva astfel incat sa mai pot sta cateva ore sa ma joc cu ei. Totul tine de vointa si de o organizare foarte buna.
 
- Este dificil sa fii mamica celebra?
- Nu e dificil deloc atata timp cat stii sa separi munca de timpul petrecut cu familia. Cand sunt acasa ma deconectez de toate lucrurile pe care le am de facut in cariera mea si ma concentrez pe timpul petrecut cu copiii si sotul. Cand am treaba la studio sau merg la emisiuni sau sunt la shootinguri ma gandesc ca trebuie sa fiu 100% focusata pe ce am de facut ca sa pot ajunge acasa la ora stabilita.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod