Giulia: „Vom căuta soluţii pentru a-i feri pe copiii nostri de orice fel de pericol din mediul online“


 
- Stim ca ai inceput o colaborare cu Fundatia “Salvati copiii” pentru o campanie. Ne poti da mai multe detalii?
- Impreuna cu fundatia "Salvati copiii" am demarat o campanie care sper sa ii faca pe parinti sa constientizeze pericolele care ii pandesc pe copiii lor in mediul online. Incepand cu luna Mai vom organiza ateliere/workshopuri gratuite pentru parinti unde vom discuta aceasta problema si vom incerca sa gasim cat mai multe solutii pentru a-i feri pe copiii nostri de orice fel de pericol din mediul online.         
 
- Ce te-a determinat sa te implici in aceasta campanie?
- Intotdeauna am fost legata de partea online prin prisma meseriei mele insa abia in momentul in care am devenit mama am inceput sa ma gandesc serios cum as putea controla ce fac copiii mei in mediul online.
Am ales varianta care mie mi s-a parut cea mai usoara si anume faptul ca trebuie sa construiesc impreuna cu copiii mei o relatie extrem de deschisa, bazata pe incredere iar ei sa stie ca eu sunt acolo indiferent de situatie daca vor avea nevoie de ajutorul meu.

       
- Noul tau single s-a bucurat de un real success. Ce surprize le pregatesti fanilor tai?
- In primul rand va multumesc. Ma bucur enorm ca piesa "Ochii tai" a ajuns la sufletele oamenilor. Momentam ma pregatesc sa lansez noul meu site www.mygiulia.ro dar ma pregatesc impreuna cu bandul meu si pentru concertele din luna Mai.
Tot in Mai pornim seria atelierelor din campania pe care am demarat-o impreuna cu "Salvati Copiii" iar in vara ma asteapta o perioada extrem de plina de concerte dar si un nou single la care lucrez deja.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod