Gata de divorț: Mariah Carey și Nick Cannon s-au înțeles deja asupra despărțirii

Cântăreața s-a simțit umilită după ce soțul său a dezvăluit într-un interviu când a făcut prima oară dragoste cu ea și a enumerat cinci vedete cu care s-a culcat în trecut.

Iubirea dintre Mariah Carey și Nick Cannon s-a stins. E aproape sigur că mariajul lor de șase ani nu mai poate fi salvat, iar cei doi artiști au apelat deja la avocați pentru formalitățile de divorț.

12ani este diferenţa de vârstă dintre Mariah Carey şi Nick Cannon
Potrivit TMZ.com, problemele din căsnicia lor au apărut în martie, după ce Nick s-a apucat, într-un interviu acordat postului de radio Power 106, să enumere vedetele cu care a făcut sex în trecut. Printre cele cinci nume pe care le-a dezvăluit s-a numărat și cel al lui Kim Kardashian, cu care el a avut o aventură în 2006, iar acest detaliu i-a răsucit și mai mult cuțitul în rană soției sale.
"E ușor. OK, Mariah Carey, Christina Milian, Nicole Scherzinger, Selita Ebanks, oh, Kim Kardashian", a spus Nick.

Despre Kim, Cannon n-a avut o părere măgulitoare: "Poți s-o uiți, pentru că au mai fost mulți după mine."

Ca și cum n-ar fi fost de ajuns, Cannon a mai dezvăluit și când a făcut dragoste pentru prima oară cu Mariah. Furioasă și umilită, cântăreața s-a certat cu Nick. Când și-a dat seama ce prostie a făcut, Nick a încercat să dreagă busuiocul.
După o lună de la declarațiile incendiare, el a ridicat-o în slăvi pe Mariah: "Nici măcar nu știe cine-i Kim Kardashian. N-o interesează. Nu-i pasă când vorbesc de viața noastră sexuală pentru că viața noastră sexuală este fantastică", a spus el într-un alt interviu. Dar era prea târziu ca să mai poată salva ceva.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod