Gata de divorț: Mariah Carey și Nick Cannon s-au înțeles deja asupra despărțirii

Aventura cu Kim Kardashian şi reputaţia de cuceritor l-a costat căsnicia pe Nic Cannon


2008anul în care s-au căsătorit Nick Cannon şi Mariah Carey
Mariah Carey (45 de ani) și Nick Cannon (33 de ani) s-au despărțit încă din luna mai și au stabilit un acord cu privire la gemenii lor, scrie TMZ. Cu o diferență de vârstă de 12 ani între ei, cei doi artiști formau unul dintre cele mai frumoase și îndrăgostite cupluri din showbiz-ul american. S-au căsătorit după numai două luni de când s-au cunoscut, iar mariajul lor părea foarte solid.

2014 l-au petrecut însă mai mult despărțiți.
Ultima lor apariție comună s-a petrecut în ianuarie, la premiile SAG. Mariah era atât de suspicioasă în privința lui Nick, încât a angajat o gardă de corp. "Bodyguarzii nu erau acolo ca să țină fetele departe de Nick, ci ca să-l țină pe el departe de fete", a declarat o sursă pentru Page Six.

"Mariah a discutat de mai multe ori cu avocații despre divorț. Dar Nick e mai pasiv. Nu prea vrea să apase trăgaciul, probabil de dragul copiilor. Sigur o va aștepta pe Mariah să ceară ea divorțul, dar n-o să se predea fără să lupte.
O să ceară o halcă din averea ei de 500 de milioane de dolari"
, susține o sursă citată de In Touch Weekly. "Nick e un tip sensibil și își dă seama că gemenii ar avea o viață mai stabilă dacă Mariah are custodia totală. Dar el vrea să aibă un program generos de vizitare", a mai spus sursa.

La rândul său, rapperul este jelos pentru că Mariah a flirtat cu starul hip-hop Nas. "Problema lor este că nu mai au încredere unul în celălalt", a declarat o sursă pentru publicația Life & Style.

Contactat de ziarul britanic Daily Mail, un purtător de cuvânt al cântăreței a spus că nu comentează despre viața ei personală.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod