Cotabita, in concert

Gabriel Cotabiţă se îngraşă în urma tratamentului care-l ţine în viaţă

Gabriel Cotabita si Monica Anghel
Gabriel Cotabiţă cântă alături de Monica Anghel într-un concert

Cotabiţă are nevoie de o voinţă de fier şi un nutriţionist

Celebrul solist e prins în acest moment între ciocan şi nicovală: dacă renunţă la medicamente poate face un nou atac cerebral, iar dacă urmează tratamentul, va continua să ia în greutate şi să-şi pună în pericol viaţa din cauza problemelor la inimă.
Din acest cerc vicios, artistul poate ieşi doar cu ajutorul unei voinţe de fier şi al unui nutriţionist care-i poate stabili un regim alimentar strict, astfel încât starul pop să poată urma tratamentul medical, dar şi să-şi ţină greutatea sub control.
Pe de altă parte, artistul trebuie să muncească pentru a-şi putea plăti îngrijirea medicală. Profitând de miraculoasa vindecare, Gabriel Cotabiţă are multe solicitări pentru concerte, conform cotidianului ”Libertatea”, acesta câştigă în jur de 12.000 de euro lunar din spectacole.
Un sshow înseamnă muncă, stres, oboseală, exact ce ar trebui să evite solistul pentru a-şi păstra starea de sănătate.

Dar cum nu trăim într-o lume perfectă, e obligat să muncească.
”Dragii mei, tocmai m-am întors din turneul din Moldova. Am cântat în Botoşani, Paşcani, Suceava şi Vaslui, alături de Ianna Novac şi Vlad Miriţă. A fost aşa cum îmi doream. Un public ce ne-a primit cu căldură, un public dornic de muzică bună, un public care a cântat cu noi în fiecare moment. Turneul va continua şi în luna Mai, în alte oraşe. O să vă ţin la curent”, a scris Gabriel Cotabiţă pe pagina sa oficială de Facebook.
20 Mai 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod