Ultimul trend pe Twitter: Poze cu colegi care se îmbracă la fel din întâmplare

Pozele amuzante cu cei care descoperă că s-au îmbrăcat cu haine pe care le poartă şi un coleg la serviciu au generat un nou trend pe Twitter
Nimic nu-ți poate strica mai rău ziua decât să ajungi la serviciu și să descoperi că o colegă s-a îmbrăcat exact ca tine. Sau tu te-ai îmbrăcat ca ea, tot aia e. Te trezești că ai o "soră geamănă" și te apucă groaza când te gândești că va trebui să suporți toată ziua privirile amuzate și glumele colegelor.

Sigur că nu ești prima care pățește așa ceva, dar alții care au trecut prin așa ceva s-au gândit că, decât să se enerveze, mai bine fac haz de necaz, așa că s-au pozat cu colegii care au venit îmbrăcați la fel și au postat imaginile pe Twitter, unde noul curent a devenit repede viral sub hashtag-ul #twinning, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

Sunt șanse mici, dar se întâmplă ca unii colegi să vină la serviciu cu părul aranjat la fel și purtând aceleași haine, în aceleași culori, de parcă s-ar fi vorbit înainte.
În imaginile de pe Twitter apar două femei care poartă rochii roz cu aceleași modele geometrice, dar, ca și cum nu era de ajuns, amândouă poartă pe deasupra un pulover. Cele două lucrează într-o bancă și au aceeași coafură, un bob lung cu cărare pe partea dreaptă.

Alte două colege, Margaret DeMarco și Julianne, care lucrează la un post de radio din statul american Montana, au venit la redacție purtând același model de cămașă și de aceeași culoare. Dacă faptul tot era consumat, cele două s-au pozat și au postat imaginea pe Twitter.


Nici măcar un cod vestimentar mai relaxat nu reduce neșansa de a te îmbrăca accidental la fel ca o colegă. De pildă Taylor Piva și colega ei au venit la muncă cu același tricou kaki stil camuflaj, dar și cu brățări identice. "Când tu și colega apari în aceeași ținută la muncă. #coordonarenecoordonată", a scris ea lângă fotografia hilară.

Pentru alții a fost și mai rău: nu i-au văzut numai colegii, ci toată țara, pentru că lucrează în televiziune. Prezentatoarea meteo Amanda Curran, din Alabama, a apărut pe micul ecran în aceeași rochie de un albastru cobalt pe care o purta prezentatoarea de știri Tonya Terry.

Noul trend de pe Twitter mai include două fashioniste care s-au îmbrăcat cu aceeași bluză roșie de inspirație chinezească, diferența fiind că una o poartă cu fustă, iar cealaltă cu pantalon, doi colegi de la o companie start-up care purtau exact aceeași cămașă în carouri și un grup de patru colege care au venit la serviciu cu bluze cu dungi orizontale bleumarin și albe.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod